Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens raseriutbrott på Christian fångas av kameran: ”Nu blir jag så jävla arg”

23 maj, 2024, 15:00 
Vendela Lönnqvist
TV4
Pernilla Wahlgren får ett ordentligt utbrott på sambon Christian Bauer i senaste "Wahlgrens värld".
Annons

"Wahlgrens värld" säsong 15 är i full rulle och nu har de två första avsnitten släppts på nygamla streamingsajten Max.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

"Wahlgrens värld" säsong 15 är igång

Och redan i andra avsnittet hettar det till ordentligt för Pernilla Wahlgren, vars raseriutbrott leder till en hel del konsekvenser.

Det är när Pernilla och hennes väninna Susanne Nordström ska leta fram gamla barnkläder till Pernillas äldsta son Oliver, som vid tiden väntade barn, som sångerskan och programledaren gör en fasansfull upptäckt.

Pernillas raseriutbrott efter upptäckten

I containern, som är fylld till bredden med olika saker från Pernilla och maken Christian Bauers gamla hem, ligger en av Christians gamla tavlor staplad över Pernillas dyra lampskärm.

Annons

– Men vad fan! Det är ju min lampskärm som han bara... Nej men snälla! Nu blir jag så jävla arg på Christian. Det är min dyra Missoni-lampskärm. Och här är också en dyr Missoni. Alltså noll respekt för mina saker. Ursäkta men... Idiot!, utbrister Pernilla.

Här förstör Pernilla Christians tavla

När hon får syn på tavlan som är boven i dramat brister det ännu mer för henne.

– Alltså den är ju... Den är verkligen skitful alltså. Hoppas den går sönder. Och den har förstört min dyra Missoni-lampa. Gud! Nej men jag ska krossa den där fula tavlan. Alltså! Jag blir så trött nu.

Pernilla tar tavlan, som hon kallar för "ett inramat stilleben" med en nyckel, ett gammalt brev, sedlar och nät, och slår glaset mot en vass stentrall.

Annons

– Jag känner bara så här. Nu är det kokta fläsket stekt. Chrille ligger illa till nu alltså. Jag kan inte bara släppa det här. Han hade sönder någonting för mig. Jag hade sönder någonting för honom.

"Som om man varit otrogen"

Ja, vad är det man brukar säga? Öga för öga, tand för tand. Men vad Pernilla inte förstår är att tavlan besitter gamla minnen för både Christian och hans mamma.

Till en början vågar Pernilla inte berätta att hon hade sönder tavlan med mening. Ångesten är ett faktum.

– Jag känner lite så här som om någon är otrogen. Och så går de och bär på den där hemligheten. Så länge så att det bara bygger upp en ångest. Till slut måste man bara säga: "Jag är ledsen men jag måste bara säga, jag var ju otrogen med grannen här på fyllan." Och sen får man se var det slutar. Lite så blev det för mig nu att jag kände att jag går och bär på lite ångest.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

En gåva från mammans bortgångna sambo

Värre blir det när Christian berättar att tavlan var en gåva från hans mammas gamla sambo – som idag inte längre lever.

– Nu känner jag mig som en väldigt hemsk person, som har förstört ett fint minne från en människa som inte längre finns på den här jorden. Så det här vill jag ju verkligen ställa till rätta.

Till slut tar Pernilla tjuren vid hornen och ber Christian ringa sin mamma för att fråga om tavlan är något hon vill ha tillbaka, eller om de kan slänga den på tippen.

Och till Pernillas stora lättnad var gåvan ingenting som hennes svärmor var intresserad av. Slutet gott, allting gott!

Annons