Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens unika detalj i nya lyxhuset – se bilderna!

04 jan, 2022, 06:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren bygger sitt drömhem, och nu avslöjar hon en unik detalj i det nya lyxiga köket.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

2021 var ett händelserikt år för Pernilla Wahlgren. Förutom att hon fann kärleken på nytt efter flera år som singel, tog hon det stora beslutet att sälja det gröna kedjehuset på Lidingö där hon bott i många år.

I stället valde hon att köpa en tomt och bygga sitt drömhus från grunden. Och jätteprojektet är i full rullning, och har varit det ett bra tag.

Det nya huset blir nämligen betydligt större än det hon bor i nu, trots att alla barnen förutom yngsta sonen Theo har flytt nästet. Men vem vet, kanske blir Pernilla och Christian Bauer sambor?

Pernilla Wahlgrens nya lyxhus på Lidingö

Pernilla kommer att bo kvar på Lidingö men i sitt nya lyxiga hem som hon själv kallar "Villa Nilla". Det är 307 kvadratmeter stort och arkitektritat. Och enligt ritningarna kommer lyxvillan ha enorma fönsterinsläpp, pool, bar, flertalet balkonger och en gigantisk terrass.

– Jag vet hur jag vill ha det och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig, har Pernilla tidigare sagt.

Annons

Och nu verkar det som att planerna börjar ta form. Med nya bilder visar Pernilla upp det pampiga köket, som kommer gå i tonerna ljusgrönt och mässing med påkostade material som Dekton.

Unika detaljen i Pernilla Wahlgrens nya påkostade kök

Men det är en alldeles speciell detalj som sticker ut lite extra.

Pernilla har två hundar som hon delar med dottern Bianca Ingrosso. En chihuahua, Dino, och en pomchi, Sammy. Och för de som har följt Pernilla och Bianca i Wahlgrens värld vet hur mycket de två små vovvarna betyder för dem.

Därför har de nu fått en helt egen plats i Pernilla nya kök!

Samtidigt som Pernilla frågar sina följare om hon ska ha en eller två diskhoar, passar hon på att visa upp Dinos och Sammys lilla krypin.

"Däremot vet jag att Sammy & Dino kommer älska sin lilla inbyggda koja i sittbänken! En sittbänk som jag ska fylla med maaassa gosiga kuddar..!"

Foto: TT, Instagram

Annons