Pernilla Wahlgrens utseendeförändring: "Vad är det som har hänt!?"

Pernilla Wahlgrens utseendeförändring: "Vad är det som har hänt!?"

Pernilla Wahlgren är i chock!

Pernilla Wahlgren, 54, verkar vara lyckligare än någonsin! Allt går som på räls för artisten och tv-profilen – både på ett personligt och yrkesmässigt plan.

Kärleken mellan henne och pojkvännen Christian Bauer blir bara starkare och starkare för varje dag som går, och realityserien Wahlgrens värld och showen "Pernilla Wahlgren har hybris" fortsätter att skapa succé.

Pernilla har många bollar i luften, hon har ju även en podcast med programledaren Sofia Wistam som släpps varje vecka. I det senaste avsnittet berättar hon nu om en upptäckt som har chockat henne.

Pernilla Wahlgrens utseendeförändring: "Vad är det som har hänt!?"

Pernilla förklarar att hon har märkt en förändring i sitt egna utseende, som hon inte riktigt vet hur hon ska förhålla sig till.

– Vet du vad jag inser när jag sitter här nu och stirrar på min egen spegelbild, säger Pernilla till Sofia och fortsätter:

– Jag är så gråhårig nu, vad är det som har hänt!? Det kom så fort!

Sofia svarar då att det finns två alternativ – att bejaka det grå håret och låta det vara, eller tona det.

– Jag kommer tona det, säger Pernilla utan att tveka.

Detta klipps bort i Wahlgrens värld – Pernilla avslöjar

Ja, Pernilla är verkligen bjussig och delar med sig av det mesta ur hennes liv. Men i en intervju med Expressen avslöjade hon nyligen vad som faktiskt klipps bort ur Wahlgrens värld.

– Vi diskuterar alltid. Vi får godkänna alla avsnitt och ibland kan det vara så: "Hur känns det här?" och "är det här okej att ha med?" men det är väldigt sällan, sa hon då.

– Det har aldrig hänt att vi har tagit bort något för att vi framställs i dålig dager. Endera är det kanske för privat eller: "det här kan vi inte prata om för det handlar om någon annan som inte har bett om att vara med i realityserien".

LÄS MER: Pernilla i tårar efter incidenten med Christian Bauer

LÄS MER: Pernillas beslut med Christian – bakom kulisserna

LÄS MER: Sanningen om Pernilla Wahlgrens och Emilios relation: "Slängde ringen"