Pernilla Wahlgrens visar bilder på sin nya man – spana in romantiska helgen i Spanien

Pernilla Wahlgren visar upp nya kärleken för första gången. Bilder från huset i Spanien

Pernilla Wahlgren har mött kärleken efter 12 år som singel. Just nu befinner hon sig i sitt semesterhus i Spanien och för första gången får fansen en glimt av hennes nya man.

503 Service Unavailable

Det strålar om artisten och realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 53. Efter mer än ett decennium som singel har hon träffat en ny man, som har fått känslorna att spira.

– Jag känner mig pirrig och glad att jag har vågat öppna upp mitt hjärta, sa Pernilla nyligen i intervjuprogrammet ”Framgångspodden”.

Pernilla Wahlgrens första bilder på nya kärleken

Det var för några veckor sedan som dottern Bianca Ingrosso avslöjade den glada nyheten om sin mammas kärlekslycka. Namnet var hon förstås hemlig med men däremot fick allmänheten veta att det var en riktig snygging som Pernilla hade mött.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens intima avslöjande om nya kärleken

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.

Pernilla Wahlgren visar upp sin nya kärlek på Instagram

För Alexander Pärleros, i podcasten Framgångspodden, berättade Pernilla lite mer om framtiden och hur hon har upplevt livet som singel, under så lång tid.

Egna orden om kärlekslyckan

– Till slut så kände jag så här "nej jag har inget behov, jag längtar inte efter att träffa nån, kommer bara kännas konstigt, näej ska jag ha nån kille här hemma". Tills jag kom till en punkt där jag bara nej men jag kanske bara ska våga helt enkelt. Det är jag glad för, jag har ingen aning var det här kommer landa, men jag är väldigt glad att jag vågade kasta mig ut, förklarar hon.

I helgen reste Pernilla till sitt sommarhus i Spanien, som hon har döpt till Casa Rosa. Alla som följer Wahlgrens värld vet att hemmet i Spanien är hennes oas och många blev förstås intresserade när det visade sig att den hemliga mannen hade fått följa med henne. Resan var alltså en romantisk weekend.

Pernilla Wahlgren och nya kärleken i Spanien

Sofia Wistam kommenterar Pernillas romantiska helg

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens lyxköp – för över 300 000 kronor!

– Vi spelar ju in den här podden lite tidigare då, för att du ska dra iväg på en liten romantisk tripp, sa poddkollegan Sofia Wistam tidigare under veckan.

Mannen som skymtade förbi på Pernillas Instagram i helgen har inte bekräftats vara den nya kärleken men efter Sofias ord och de kärleksfulla bilderna är det många som lyckoönskar Pernilla i kommentarsfältet.

Foto: TT, Instagram