Pernilla Wahlgrens besked om bröllopet efter händelsen med Christian Bauer – har ångrat sig

20 feb, 2023, 07:00 
Pernilla Wahlgren har ångrat sig. Här är orden om bröllopet.
Annons

Pernilla Wahlgren hittade äntligen kärleken i sin Christian Bauer efter många långa år som singel. Och är det rätt är det också lätt – nu är de både sambos och förlovade.

Men det stundande bröllopet har det varit dubbla bud om. Nu blir det tydligt att Pernilla ändrat sig.

Pernillas panik – tårarna i samtalet till Christian
Pernillas panik – tårarna i samtalet till Christian

Christian Bauer i tårar efter Pernilla Wahlgrens beteende

Det var i mellandagarna som Christian Bauer gick ned på knä med en ananasring och frågade Pernilla om hon ville dela sitt liv med honom.

– Jag sa JA, skrev Pernilla på Instagram och delade med sig av glädjen till sina följare.

I säsongen av Wahlgrens värld fick vi även se när Pernilla "friade" till sin Christian ett par månader innan. Hon dukade upp för romantisk middag, med rosblad från ytterdörren till matbordet.

Annons

När stämningen var rätt plockade hon fram en liten ask och ställde den stora frågan – om Christian vill flytta in till huset i Lidingö! I asken låg nämligen inte en vigselring, utan en liten nyckel.

En tårfylld Christian tackade ja, och nu har han lämnat den lilla stugan i Åkersberga för en lyxvilla på Lidingö.

Pernilla Wahlgren har ångrat sig – orden om bröllopet

Det tillhör ju vanligheterna att man efter en förlovning börjar fundera ut detaljer om den efterlängtade bröllopsdagen. Man vill ju gärna hinna skicka ut inbjudningarna i tid, och boka upp den mest sagolika lokalen innan datumen är slut.

Men när Hänt träffade Pernilla på QX-galan för en dryg vecka sedan berättade hon att så inte var fallet för henne och Christian. Hon hade "ingen aning" om när bröllopet skulle äga rum, och de hade inte börjat planera.

Annons

Nu verkar däremot vindarna ha vänt. Efter en romantisk alla hjärtans dag-dejt med sambon Christian har Pernilla nämligen bröllop på hjärnan!

– Vi du vad vi pratade om hela middagen? Vi satt och planerade bröllopet!, säger Pernilla i podcasten Wahlgren och Wistam.

Hon avslöjar även vart bröllopet kommer äga rum, som det ser ut i nuläget: Pernillas älskade Marbella!

Foto: TT

Annons