Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas hjärtskärande ord om pappa Hans: "Sorgen är ofantlig"

10 maj, 2024, 12:16 
Victoria Morand
Karin Törnblom/TT
Hans Wahlgren är död – blev 86 år
Annons
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammalBrand logo
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammal

Skådespelaren Hans Wahlgren är död.

Det bekräftar dottern Pernilla Wahlgren och barnbarnet Bianca Ingrosso.

I ett inlägg på Instagram skriver dottern Pernilla om beskedet.

Hjärtskärande orden

"Älskade lilla Pappa ❤️I natt somnade du in för gott efter en tids sjukdom. Du har varit så så stark..! Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantligt - men när du tog ditt sista andetag så var det det lugnaste och vackraste vi har varit med om. Jag låg vid sida med huvudet mot ditt bröst precis som jag gjort så många gånger som liten..! Linus satt bredvid och höll din hand. Vi sjöng vaggvisorna du alltid sjungit för oss , och vi var hos dig hela tiden tills ditt sista andetag…." skriver hon i ett inlägg tillsammans med ett bildspel på Hans tillsammans med hela familjen.

Annons
Hans och Christina med barnbarnet Benjamin.Karin Törnblom/TT

"Du fick somna in på ditt älskade Lagnö, precis så som du önskat omringad av dina älskade barn och barnbarn och mamma - din älskade livskamrat…Idag flaggar alla grannar på halvstång för dig och vi sitter på balkongen och tittar ut över Torsbyfjärden, som du älskade - och vi pratar om dig."

Pernilla fortsätter:

"Du är och var så oerhört älskad av alla.Himlen har fått den finaste av änglar. Älskar dig fina pappa.Vet du att att att …..❤️"

Hans och Bianca.Maja Suslin/TT

Hans Wahlgren var en av Sveriges mest kända skådespelare och filmdebuterade i kortfilmen ”Indianer och blekansikten” 1945. Det stora genombrottet kom i filmen ”Raggare” 1959. Han har också medverkat i en lång rad föreställningar på Dramaten, Oscarsteatern, Folkan och Göta Lejon.

Annons
K-G Kristoffersson

Vi skickar all kärlek till familjen.

Bild: TT

Annons