Pernillas kärleksbeslut med Christian – stora steget i relationen

Pernillas kärleksbeslut med Christian – stora steget i relationen

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har nyligen tagit ett stort steg i deras relation. Nu delar Pernilla med sig av lyckan på Instagram!

Pernilla Wahlgren fyllde 54 år den 24 december och firades i vanlig ordning av familjen hemma på Lidingö. Hon blev uppvaktad med lyxig frukost, presenter och fina hyllningar på Instagram.

Något som var annorlunda för i år var att Pernilla inte bara hade barnen Bianca, Benjamin, Oliver och Theo på plats, utan även pojkvännen Christian Bauer, som hon blev tillsammans med tidigare i år.

"Världens bästa jul! Världens bästa födelsedag!!! Så lycklig!", skrev Pernilla på Instagram.

LÄS MER: Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren skakade av händelsen: "Söndergråten"

Christian Bauers misslyckade present till Pernilla Wahlgren

Christian ville verkligen slå på stort när det kom till födelsedagspresenter till flickvännen. Men tyvärr gick inte alla gåvor hem hos Pernilla.

– Jag har ju alltid haft så svårt att fejka. Så skulle jag öppna paket från Christian och så kör han ett rim och då säger jag ”nej..du har väl inte köpt kuddar?”. Och då hade han ju köpt kuddar, fyra stycken. Jag är hemsk och jag bad om ursäkt efteråt för alla mina barn sa att ”fan vad taskig du är mamma”, har Pernilla berättat i podcasten Wahlgren & Wistam.

Pernilla förklarade att anledningen till att hon absolut inte ville ha nya kuddar var för att hon inte vill byta ut sina egna, sköna kuddar, som hon älskar.

Stora steget i relationen

Bortsett från den misslyckade presenten tycks Pernilla haft en fantastisk födelsedag. Men det var ju inte bara henne familjen firade på fredagen, utan även självaste julafton!

Pernilla och Christian, som varit ett par i mindre än ett år, tog ett stort beslut inför denna stora dag – nämligen att spendera den tillsammans.

Ja, trots att Christian har egna barn, och till och med barnbarn, valde han att fira julafton med sin kära Pernilla. Med andra ord, ett stort steg i relationen!

"Första julen med honom!", skriver Pernilla på Instagram.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens beteende mot pojkvännen Christian Bauer väcker reaktioner – vittnena säger ifrån

LÄS MER: Pernilla Wahlgren oigenkännlig på nya bilden – alla säger samma sak