Pernilla Wahlgren oigenkännlig på nya bilden – alla säger samma sak

Pernilla Wahlgren oigenkännlig på nya bilden – alla säger samma sak

Pernilla Wahlgren är totalt förvandlad på nya bilden!

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är inte rädd för att röra om i grytan men och hennes senaste bild på Instagram är inget undantag. Hon har lagt ut en bild där hon har mörkt hår och ställer frågan om hon borde färga det till följarna.

”Should I go dark again…?” skriver Pernilla under bilden.

Bland kommentarerna har följarna delat upp sig i två läger, de som tycker hon är fin oavsett och de som tycker hon ska ha kvar sin blonda hårfärg. Det tycks däremot inte vara så många som stöttar den föreslagna förändringen till hundra procent.

”Så vacker oavsett!” skriver vännen och tv-kollegan Tilde de Paula i en kommentar under bilden.

Vissa var mer skeptiska.

”Alltså, du passar i allt. Men blondiner har roligare! Och du är rolig, så nä skulle nog stanna som blondin” skriver en annan av Pernillas följare som får mycket medhåll av andra kommentarer.

Vissa andra motsätter sig en mörkare hårfärg på ett väldigt tydligt vis.

”Nej! Du är så fin i ditt blonda. Tycker man passar bättre med ljusare toner när man blivit äldre. Risken är att det blir så hårt uttryck annars” skriver en följare.

Wahlgrens värld fortsätter

Wahlgrens värld har redan visat sitt sista avsnittet för säsongen, där pojkvännen Christian Bauer gjorde entré lagom till säsongens slut.

Inspelningarna till säsong elva drog i gång redan i somras, men nu har Bianca Ingrosso avslöjat att hon hoppar av programmet. Nu blir det alltså bara Pernilla kvar att följa för det tv-team som de lärt känna så väl genom åren.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.

– Vi ska börja filma nu igen i Palma, det som är roligt är att Theo, Bianca, Philippe, Benjamin, Jacob och Melina redan är på plats. Vi ska bara hänga i Palma, jag ska såklart hänga med ungarna. Det är inte så ofta jag är i Palma, men mina barn har ju sin pappa där så de har ju varit där väldigt mycket de senaste åren, så de ska visa mig runt lite, avslöjade Pernilla tidigare i somras i sin podcast.

LÄS MER: Bianca Ingrosso i tårar efter beslutet – tar sig an ny livsroll

LÄS MER: Maria Forsblom ryter ifrån – efter Steffo Törnquists beteende i direktsändning

LÄS MER: Jenny Strömstedt försvinner från Nyhetsmorgon – tittarna i sorg