Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas lyckliga återförening med kändismannen – efter långa kärleksfulla relationen: "Äntligen"

25 jul, 2023, 11:30 
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla och Peter har varit vänner i 40 år. Foto: TT

Idag är det femte programmet av Allsång på Skansen.

Annons

Nu har halva säsongen av Allsång på Skansen gått under sommaren och Pernilla Wahlgren har verkligen levererat på scenen. Detta är hennes första år som programledare för Allsången, ett riktigt ärofyllt jobb.

Hon tog över efter folkkära Sannan Nielsen som gjort sju fantastiska säsonger. Men nu har Pernilla tagit över och hon har gjort det med bravur. Vecka efter vecka är det tittar och publikrekord.

Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Pernillas pik inför programmet

Trots att programmet fortfarande har kvar sina klassiska delar som fantastisk allsång, "Stockholm i mitt hjärta" och en massa härliga artister, så har Pernilla satt sin egen prägel på programmet. Och alla älskar det.

Varje vecka bjuds vi på musik från olika artister men även en hel del överraskningar och får oss att få ont i magen av skratt.

Annons

Inför dagen program har Pernilla redan hintat om vad vi har att vänta. Exempelvis har hon delat med sig av en massa gamla bilder på henne själv från 80-talet.

"Är ni redo för lite NOSTALGI och SCHLAGER-bonanza denna tisdag på Skansen", skriver Pernilla på Instagram och avslöjar att hon själv kommer hålla i 15 minuters konserten efter programmet.

Pernillas återförening med kändismannen

Men hon avslöjar även att hon kommer sjunga en duett med en viss känd artist. En man som hon haft en relation med i 40 år, nämligen Peter Jöback.

De träffades när Pernilla var 10 och Peter var 13 när de spelade Sound of Music tillsamman. Sedan dess har de fortsatt stå på scenen ihop och framförallt skapat ett otroligt vänskapsband.

"ÄNTLIGEN ska vi få sjunga tillsammans igen!!! I morgon kommer min älskade kompis Peter Jöback till ”ALLSÅNG PÅ SKANSEN”! Extra kul inte bara för att han är en otrolig artist, sångare och entertainer - utan även för att vi har känt varandra i över 40 år!!!", skriver Pernilla i inlägget.

Hon fortsätter med att ta upp deras gamla minnen från de olika musikalerna de har spelat ihop, som Snövit, där Pernilla bland annat var Peters inhoppare som "Glader". De har även delat scenen i musikalklassikern Grease.

"Men efter det har vi mest umgåtts som kompisar och då blir det inte så mycket sång - märkligt nog, haha..!MEN imorgon möts vi på scenen igen! LÄNGTAR…!", avslutar hon inlägget med.

Nu ser vi fram emot att se vännerna på scenen igen, det kommer bli fantastiskt!

Annons