Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sofia Wistams hån mot prins Daniel – säger vad hon tycker: "Bara står där..."

25 jul, 2023, 08:00 
Felicia Plåt
Sofia Wistam
Sofia Wistam driver podd med Pernilla Wahlgren. Foto: TT

Sofia Wistam jämför prins Daniel med ett nytt speciellt uttryck.

Annons

Pernilla Wahlgren har alltid många bollar i luften. Hon har en egen realityshow, klädmärke, show och leder i sommar även Allsång på Skansen.

5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte visste

Incidenten i podden

Pernilla har tagit över rodret efter Sanna Nielsen som var programledare under sju härliga år. Men Pernilla gjorde det inte sämre utan har tagit allsång med bravur och slagit publikrekord flera veckor i rad.

När hon inte programleder Allsång eller spelar in Wahlgrens Värld spelar hon även in podd med bästa kompisen och kollegan Sofia Wistam. Under flera år har de diskuterat olika ämnen och berättat om deras liv för varandra i ett avsnitt varje vecka. Och vi alla veta från erfarenhet att duon inte är särkilt blyga.

Bara under senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam fick både Sofia och lyssnarna en chock när Pernilla bjöd på en liten överraskande händelse. Mitt under avsnittet när Sofia pratade pruttade Pernilla.

Annons

– Pruttade du precis, säger Sofia frågande och får ett glatt "Japp" från Pernilla.

– Jag trodde inte det skulle höras, skrattar Pernilla.

Sofia Wistams pik till prins Daniel

Innan den lilla incidenten av Pernilla diskuterade duon den nya Barbie-filmen. I huvudrollerna har vi världsstjärnorna Ryan Gosling och Margot Robbie. Under diskussionen nämner Sofia det nya begreppet "Ken-ergi" som de använder i filmen.

– De hade ett nytt ord som hette ”Ken-ergi”– och vad är då det? Jo, det som karaktäriserar Ken är att han är en rätt vanlig, heterosexuell man som är beredd att använda sin vanliga heterosexuella manlighet som en accessoar åt kvinnan i sitt liv, säger Sofia.

Och mitt under samtalet riktar Sofia en liten pik av vår egen prins Daniel, och menar att han är ett toppenexempel på en person med "Ken-ergi".

– Typ Prins Daniel är ett svenskt exempel på en person med mycket ”Ken-ergi”. Som Ken i Barbie-världen som bara är där, är snygg och står bredvid sin lyckade flickvän liksom.

Annons