Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tildes oacceptabla beteende i direktsändning - gästerna blir galna: "Nej nej nej"

24 jul, 2023, 21:00 
Felicia Plåt
Tilde de Paula Eby
Tildes talkshow har sänds fyra somrar i rad. Foto: TV4

Tilde överraskar gästerna i senaste avsnittet av Tilde.

Annons

Tilde de Paula Eby är ett riktigt proffs när det kommer till underhållning. Under flera år har hon programlett flera olika program. Från Nyhetsmorgon till Let´s Dance.

SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula EbyBrand logo
SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby

Tildes egna talkshow

Under fyra somrar i rad har hon även bjudit in flera underbara gäster till sin rosa soffa på junibackes terass, i hennes egna talkshow "Tilde" och tittarna älskar det.

I senaste avsnittet var soffan fylld av stora namn, bland annat Peter Haber, Lena T. Hansson, Mia och Jesper Parnevik, Keyyo och Cherrie. De diskuterade flera olika ämnen men det var en grej som fick gästerna att reagera.

Annons

När paret Peter Haber och Lena T. Hansson kom till soffan berättade dem att de är otroligt skrockfulla. De skulle bland annat aldrig gå under en stege och de läser alltid varandra horoskop.

Men innan Peter och Lena kom in i programmet testade faktiska Tilde de andra gästerna skrock-fullhet, vilket hon inte skulle gjort.

Tilde oacceptabla beteende gör att gästerna reagerar

Det var när Jesper och Mia Parnevik, Keyyo och Cherrie satt i soffan som Tilde gjorde ett litet test mitt i direktsändningen.

– Jag vill kolla en grej med här nu, jag har ett par nycklar i handen, säger hon och kollar lite finurligt på sina gäster.

Sedan böjer hon sig fram för att lägga nycklarna på bordet vilket resulterar i skräckslagna ögon från samtliga gäster. Innan hon hinner lägga nycklarna på bordet flyger både Mia, Cherrie och Keyyo upp ur soffan för att stoppa henne.

Tildes Talkshow
Mia, Cherrie och Keyyo kastade sig fram mot nycklarna på bordet. Foto: TV4

– Nej, nej, nej, hör man de säga i kör och Tilde skrattar högt.

Annons

– Gud vad roligt!, utbrister Tilde.

Tildes talkshow
Här skrattar Tilde åt gästernas reaktion. Foto: TV4

Hela gruppen skrattar sedan tillsammans åt Tildes "oacceptabla" beteende. Trots att Mia verkade vara riktigt skrockfull så tog Jesper det med lite mer manjana och verkade inte bry sig särkilt mycket.

Vi får se vilka hyss Tilde bjuder på nästa fredag i talkshowen Tilde.

Annons