Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernillas markering mot Christian: "Uppfostra inte mina barn"

15 aug, 2023, 07:00 
Felicia Plåt
Pernilla Christian
Pernilla och Christian är förlovade! Foto; TT

Pernilla och Sofia diskuterade barnuppfostran i senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam.

Annons

Pernilla Wahlgren har alltid många bollar i luften. När hon inte leder Allsång på tisdagskvällarna driver hon även eget klädmärke, hudvårdsmärke och spelar in podcast varje vecka med bästa kompisen Sofia Wistam. Och på allt detta hinner hon även med att spendera tid med sin familj och fästmannen Christian.

Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Sofia berättar om familjedramat

Pernilla och Sofia Wistam har poddat tillsammans sedan 2015 och varje vecka kommer det nya avsnitt med nya samtalsämnen, vilket inte är så svårt för dessa två donnor, med sina händelserika liv.

I senaste avsnittet diskuterade kompisarna familj och barnuppfostran. Både Sofia och Pernilla har bonusbarn och deras barn har bonusföräldrar. Sofia berättade att hennes dotter Sindy och nuvarande man Magnus Wistam inte gick ihop i början av deras förhållande.

Annons

– Jag hade två barn när jag och Magnus träffades, Sindy och Kid. Och Sindy och Magnus tjafsade otroligt mycket ett tag, de tblev en sådan friktion hela tiden, jag blev tokig, Magnus blev tokig och Sindy blev tokig, berättar Sofia i podden.

Hon fortsätter att berätta att Magnus gick till en livscoach som sa att han istället skulle ta upp allt med Sofia först, så att relationen med Sindy fick vara konfliktfritt. Vilket hjälpte och Sofia tyckte att det var ett bra tips.

– Samtidigt ska inte barnen kunna skita i reglerna, men det är tråkigt om bonusföräldern ska behöva ta det där, säger hon.

Pernilla delar även med sig om sina erfarenheter med fästmannen Christian och sonen Theo.

– Jag har aldrig behövt uppfostra Christian barn, de bor inte här och de är äldre, säger Pernilla.

Pernilla och Christian
Pernilla och Christian har verkligen hittat den stora kärleken i varandra.

Markeringen till Christian

Men hon tillägger att hon också tycker att Christian ska ta upp anmärkningar till henne innan han gör det med hennes barn, det markerar hon tydligt.

Annons

– Jag tycker det är bättre att man tar det med barnets förälder och inte att man säger till själv. Som Theo tillexempel. Det är bättre att du säger till mig så kan ja säga till honom, du ska inte kliva in och uppfostra mitt barn, säger Pernilla.

– Men bor man under samma tak måste man kunna säga till, det är inte bara guld och gröna skogar med bonusföräldrarna, tillägger Sofia, vilket Pernilla håller med om.

Pernilla är även tydlig med att påpeka att de inte haft särkilt mycket problem i deras familj då barnen är så pass stora och kan ta hand om sig själva. Christian verkar ha en riktigt fin relation med alla Pernillas barn och vise versa! Vi är så glada för deras skull!

Annons