Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas oro för yngste sonen Theo – berättar själv: ”Är på sjukhus”

12 dec, 2022, 07:00 

Familjen Wahlgren har drabbats av ett nytt bakslag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Familjen Wahlgren verkar vara förföljda av olycka just nu. Tidigare i veckan föll Christina Schollin på marmortrappan i drömhuset i Spanien och skadade sig så svårt att hon ådrog sig tre frakturer i ankeln.

På måndagen kommer hon att flygas hem akut till Sverige för att genomgå en operation. Även maken Hans Wahlgren, som under tiden tagit väl hand om Christina, följer med på planet.

– Det är nästintill outhärdliga smärtor sedan fem dagar tillbaka. Jag äter smärtstillande, vilket jag inte är van vid. Man måste stå ut med saker och ting som händer i livet och göra det bästa möjliga va den situationen. Det är det jag håller på med nu, säger Christina Schollin till Svensk Damtidning.

Pernilla Wahlgren om Christina Schollins olycka

Dottern Pernilla Wahlgren har på hemmaplan följt den olyckliga situationen i spanska Nerja, och även lyft den i podcasten Wahlgren & Wistam, som hon driver tillsammans med Sofia Wistam.

Annons

– Hon har brutit foten på tre ställen och har varit på sjukhus och har fått den gipsad, men hon måste opereras för det är tre benbrott och det kommer inte läka ihop sig av sig själv, säger Pernilla Wahlgren.

Oron för sonen Theo

Men Pernillas mamma är inte den enda i familjen som är olycksdrabbad. Dagen efter att Christina föll i trappan fick Pernilla ett samtal från yngste sonen Theos pappa.

– Dagen efter ringer Jocke och säger att Theo har halkat och vi är på sjukhus. Den är röntgad och han har brutit foten.

Pernilla Wahlgren hade tänkt tillbringa julledigheten i skidbacken. Men eftersom Theo nu brutit benet behöver familjen tänka om och hitta på något annat i stället.

Foto: TT/Instagram

Annons