Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas pinsamma avslöjande om sonen Olivers underkläder

23 aug, 2023, 15:30 
Minna Sarpaneva
Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Foto: TT

Ibland blir det tokigt!

Annons

Sommaren har fyllts av sång och dans med Allsång på Skansen. Pernilla Wahlgren, 56, gjorde braksuccé när hon i år debuterade som programledare, och har bjudit på spektakulär show vecka efter vecka.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Men nu har sommaren, och allsången, gått mot sitt slut och Pernilla får istället avnjuta lite ledig tid innan det är dags att återgå till sina andra projekt.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer planerar bröllop

Pernilla må ha ett något lugnare schema nu när hon inte har händerna fulla med Allsång på Skansen. Däremot så är hon och Christian Bauer mitt uppe i planeringen av sitt bröllop.

Annons

Det har dock visat sig vara lättare sagt än gjort, och än är det mycket som ska hinnas med och många beslut som ska tas.

Faktum är att paret inte ens har bestämt sig för huruvida bröllopet ska äga rum i Sverige eller Spanien ännu. Desto mer säkra är de däremot på att det inte blir en kyrklig vigsel.

Pernilla Wahlgrens pinsamma miss

Under morgonen var Pernilla på resande fot, något hon delade med sig av på Instagram. Vart hon var påväg är oklart men en sak är säker – resan började tidigt.

Annons

Strax innan klockan 06.00 delade Pernilla med sig av ett storyinlägg där hon satt i baksätet på en bil. Hon avslöjar då att hon i gjort en minst sagt dråplig miss.

Pernilla har tagit med sig en kudde i bilen, inte så konstigt för en så tidig resa. Däremot så har hon råkat få med sig Oliver Ingrossos kalsonger istället för ett örngott till kudden.

Det är lätt att det blir förvirrat när man är trött.

"När man är så trött att man tror att man tagit med sig det nytvättade kuddvaret, met visade sig istället vara Olivers kalsonger…!", skriver Pernilla i storyinlägget och visar sonens underkläder som ligger på en kudde i hennes knä.

Annons