Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas splittring med Jessica Wahlgren – vändningen i relationen: ”Sur”

24 jan, 2023, 14:00 

Jessica Wahlgren berättar nu själva om förändringen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När Jessica Wahlgren fann kärleken i Linus Wahlgren 2007 gick det undan. Bröllopsklockorna ringde redan samma år och tillsammans fick de barnen Linn och Colin ihop.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Men som i så många andra relationer landade paret i att de funkade bättre som vänner och för drygt 12 år sedan bestämde de sig för att gå skilda vägar. Då hade Jessica redan fått en särskild plats i Wahlgren-familjen.

I dag är hon en av Pernilla Wahlgrens bästa vänner och de umgås flitigt tillsammans. När Jessica gifte sig med kärleken Magnus Norman förra sommaren var hon självklart en av gästerna.

Annons
Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren
Pernilla Wahlgren på Jessica Wahlgrens bröllop i juni förra året.

Pernilla och Jessica Wahlgrens relation

Men en fin vänskap är inte det enda som Jessica och Pernilla delar. De har även en kollegial relation och i rollen som make up-artist har Jessica vant sig vid att sminka den folkkära artisten.

När Pernilla var aktuell med föreställningen ”Pernilla Wahlgren har hybris”, var det inte helt ovanligt att det var Jessica som låg bakom skådespelarnas glänsande look.

”Jag är lite sur”

När Pernilla nu är aktuell med nya föreställningen Peter Pan går åt helvete har den kollegiala relationen med Jessica tagit slut. Det berättar make up-artisten för Hänt när hon ska bevittna nya showen.

Annons

– Det är underbart, jag har längtat. Det här är ju typ första grejen som Pernilla gör utan att jag har varit med och sminkat bakom. Jag har inte sett någonting, det ska bli skitkul! säger Jessica Wahlgren.

Jessica Wahlgren har slutat sminka Pernilla Wahlgren
Make up-artisten Jessica Wahlgren sminkar inte längre Pernilla Wahlgren.

Enligt Jessica Wahlgren beror det på att hon inte fått någon förfrågan om att ratta sminkningen.

– Jag är lite sur för det, såklart, säger hon skämtsamt och fortsätter:

– Nej men det blev inte så. Det är lite mer mask och jag är lite mer beauty och sen så, eller jag vet inte riktigt varför. Jag fick inte frågan.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är aktuell med nya föreställningen Peter Pan går åt helvete.

Foto: TT

Annons