Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas stora förnedring – efter pojkvännens gränslösa sexavslöjande

21 jul, 2023, 11:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
I vintras förlovade sig Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.

Christian Bauer avslöjar nu den intima händelsen med Pernilla.


Annons
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Nu har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit tillsammans i ungefär två och ett halvt år. I vintras så tog de nästa steg i relationen när Christian friade till Pernilla under levande ljus på toppen av ett fjäll, svaret blev ett rungande JA(!) och nu håller paret på att planera in ett bröllop mitt emellan flertalet tv-jobb.

Pernilla Wahlgren har under de senaste åren blivit känd för att dela med sig kring intima delar av sitt privatliv, inte minst i programmet Wahlgrens värld tillsammans med sina barn.

Men den snart ingifte Christian Bauer vill inte vara sämre, i en lång intervju med Expressen delar han med sig av en väldigt intim händelse från början av han och Pernillas förhållande.

"Då låg vi med varandra"

I intervjun berättar Christian om sin familj, karriär och den nya kända kärleken.

Annons

Han berättar att de till en början fans en del svårigheter mellan honom och Pernilla. Pernilla hade inte varit tillsammans med någon under en längre tid och var inte lika öppen för att kasta sig in i något nytt som han var.

Sen var det ju en pandemi som hade letat sig världen över som inte gjorden saken lättare.

– Vi snackar under pandemin, så det var ju armbågar och att hålla distans som gällde. Hon skulle också in i delfinal fyra och göra Melodifestivalen tillsammans med Per Andersson och jag ville ju inte riskera att hon skulle bli sjuk, så det var kämpigt, berättar han.

Men Christian och Pernilla fortsatte höras av och tillslut så kunde de ses öga mot öga och vad som hände då hymlar inte Christian med.

– Vi kunde inte heller lära känna varandra djupare genom att prata i telefon för hon har ju telefonskräck. Men sen så träffades vi ordentligt den 28 mars och då låg vi med varandra, och från det datumet säger vi båda att vi blev tillsammans.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på Jessica Wahlgren och Magnus Normans bröllop förra sommaren.

Christian börjar öppna upp sig i större utsträckning om sitt privatliv och känns mer och mer som en äkta Wahlgrenare för varje dag som går.

Annons

En sak som fick prioriteras bort efter hans intima kväll med Pernilla var dock sömnen, på morgonen stod nämligen träning på schemat, Christians stora passion i livet.

– Vi var hemma hos mig i Svinninge, långt utanför stan. Sen skulle jag ha ett cykelpass tidigt på morgonen efter. Därför trodde jag att hon skulle åka hem på natten. Men icke. Vi kanske lyckades somna vid tvåtiden och klockan ringde 05.30, berättar han.

För Pernilla fick det sedan bli en taxi hem från Solna eftersom att han inte hann köra hem henne innan träningspasset, berättar Christian för Expressen.

Annons