Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas underbara besked: "För första gången på många år"

23 feb, 2024, 14:00 
Pernilla Albinsson
Pernilla Wahlgren
TT.
Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra – nu berättar hon om ännu ett spännande uppdrag.
Annons

Pernilla Wahlgren har de senaste åren jobbat på ordentligt. Hon har sin serie Wahlgrens värld, har sin scenshow "Happy Ending" och dessutom leder hon Allsång på Skansen under sommaren.

Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & SilviaBrand logo
Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & Silvia

Pernillas scenshow har minst sagt blivit en stor succé. På lördag gör hon sista showen i Stockholm på ett utsålt Cirkus. Sedan åker hon och hennes kollegor tillika vänner Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki vidare med showen till Göteborg.

Utöver jobbet är ju Pernilla Wahlgren mycket familjekär. På hennes Instagram får hennes följare ofta se bilder och videos när Pernilla umgås med sina föräldrar, syskon, barn och sitt barnbarn.

Familjen kommer först

Nu för tiden har artisten och programledaren även en mycket bra relation till hennes ex-man Emilio Ingrosso.

Nyligen la artisten upp en video där man får se det tidigare parets alla tre gemensamma barn, samt barnbarnet Kalí, umgås med både mamma Pernilla och deras pappa Emilio.

Annons

"Det finaste man kan ge sina barn. Att mamma och pappa / farmor och farfar trots allt vatten som runnit under broarna är vänner och kan tillbringa värdefulla stunder tillsammans med sina älskade barn och barnbarn..!", skriver Pernilla till den mysiga videon.

Tillbaka för bara en kväll

Under fredagen delar Pernilla information om ett nytt spännande gig som kommer att ske under våren. Hon ska nämligen tillbaka till sina rötter och uppträda på scenen med en livekonsert.

”Jag är otroligt peppad över att få stå på scenen igen med ett band med egen live-konsert för första gången på många år – och detta på Stockholms Stadion med så många andra härliga artister! Dags att damma av 'Piccadilly'-outfiten och öva in de gamla movesen när 'Pop-Pernilla' kommer tillbaka för endast en kväll”, säger Wahlgren i ett pressmeddelande.

Andra artister som också kommer uppträda på festivalen Drömmen är Arvingarna, Carola, Charlotte Perrelli, Army of Lovers och Linda Bengtzing.

Foto: TT, instagram/pernillawahlgren.

Annons