Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens utseendeförändring får Christian Bauer att reagera starkt

10 jan, 2023, 09:30 

Nu reagerar fästmannen Christian Bauer starkt på Pernilla Wahlgrens nya bild.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här möter Christian Bauer Pernillas ex-manBrand logo
Här möter Christian Bauer Pernillas ex-man

Pernilla Wahlgren lämnar ett hejdundrande år bakom sig – nyinflyttad, sambo och fästmö! Ja, äntligen stod lyxhuset klart, Christian Bauer flyttade in och han gick ned på knä.

Nu delar Pernilla en bild på Instagram som får många att reagera – inte minst Christian själv.

Pernilla Wahlgrens ord om vigselringen

Det var under en skidresa i fjällen som Christian bestämde sig för att slå slag i saken och föreviga sin kärlek med Pernilla. Hon sa självklart ja, lyrisk av gläjde.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer visar upp förlovningsringarna på Instagram
Vilken lycka! Vännerna hyllade såklart paret i kommentarsfältet.

Men i efterhand har det kommit fram att hon har sina synpunkter på frieriet... Det handlar om hennes förlovningsring, som hon planerar att byta ut.

Paret delar såklart sin goda humor, och Christian valde att fria med en ananas-ring, avslöjade Pernilla i podcasten Wahlgren och Wistam. Kul – men inget hon planerar att pryda ringfingret med resten av livet, berättar hon.

Annons

– Den dagen vi gifter oss, då får han lova mig att det blir en vigselring med en sten i.

Christian Bauers ord om Pernilla Wahlgrens utseendeförvandling

Vilken tur att kärleken är så pass stark de blivande makarna sinsemellan att han säkerligen hade kunnat fria med en plastring och Pernilla hade tackat ja.

Deras kärlek skiner inte minst igenom på sociala medier, där Pernilla ofta hyllar sin fästman, och Christian detsamma. Och när hon nu publicerade en bild med en helt ny look var det inget undantag.

På bilden ser det nämligen ut som att Pernilla besökt frisören och kapat av sina blonda lockar, men förmodligen rör det sig bara om en synvilla. Trots det, är följarna övertygade om att den "nya" looken passar henne som handen i handsken.

"En modell med kort klippt hår skulle passa dig." Skriver en följare.'

"Du är så snygg i kortare hår" Kommenterar en annan.

Christian skräder inte heller med orden när det kommer till Pernillas nya bild, och passar på att berätta hur mycket han njuter av sambolivet:

"Snyggaste älskade finaste sambo, vilken underbar melodi att även väcka dig denna gråmulna dag"

Foto: TT

Annons