Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Perrellis skakande besked om familjemedlemmen – blodiga attacken: "Skakar fortfarande"

23 apr, 2022, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-8242143?imageId=8242143&width=1320&height=1320&cropw=49.3&croph=36.55&x=23.24&y=14.1
Jacob Johannesson
Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli har delat ett smärtsamt besked om en familjemedlem!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Svenska artisten Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkära sångare. Under två tillfällen har schlagerdrottningen vunnit Melodifestivalen och 1999 stod hon även som segrare i Eurovision Song Contest.

2015 gifte sig Perrelli med Anders Jensen och de har fått sönerna Adrian och Alvan ihop. Schlagerdrottning har två söner sedan tidigare, Angelo och Alessio, med ex-maken Nicola Perrelli, som är bror till Pernilla Wahlgrens tidigare make Emilio Ingrosso. Charlotte Perrelli har även hunden Mozart, en liten pomeranian, som hon har berättat tidigare om.

– Kollegan skickade en bild på hunden. Då var det kört. Mina stora killar har önskat sig den hundrasen sedan de var tre, fyra år. Jag kände att det var ett "sign", ett tecken, har Charlotte tidigare sagt till Hälsoliv.

Charlotte Perrellis skakande besked om familjemedlemmen

Men nu har familjen Perrelli drabbats av ett rejält bakslag. Mozart smet ut från huset i Djursholm och blev attackerad och biten av en annan hund. Perrelli skriver om den svåra händelsen på sin Instagram där hon berättar att hunden började blöda och att de fick uppsöka djursjukhus.

Annons

”Vad som var på väg att bli en vanlig dag….. var på väg till padellektionen när Mozart smet ut genom gaten och lyckades ta sig in till en grannes galna hund som bet honom. Vilken pärs…. En chockad Mosse som inte ens kunde stå på bena, krampade och va helt som ett asplöv. Blod i pälsen och rejält tilltufsad. Det blev raka vägen till djursjukhuset. Allt har gått bra och nu kan vi andas ut igen…. Han mår fint och ligger och sover hemma. Jag skakar dock fortfarande”, skriver Perrelli på Instagram.

Vad skönt att hunden mår bra!

Foto: TT.

Annons