Peter Forsbergs bilder med Nicole Nordin orsakar skandal

Nicole Nordin och Peter Forsberg

Peter Forsberg och Nicole Nordin har skapat kontrovers med några nya bilder.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 7?
Slå på ljud

Peter Forsberg var i slutet på sin hockeykarriär när han träffade Nicole Nordin. Året var 2009 – och vid den tiden pluggade Nicole fortfarande på Handelshögskolan i Stockholm. Det hela utvecklade sig till en blixtromans, för redan året därpå hade Peter och Nicole förlovat sig.

Nu har de tre barn tillsammans: Lennox, Lily och Diego. Den fem man starka familjen har rest ner till Maldiverna – ett beslut som väckt viss kontrovers.

Peter Forsberg och Nicole Nordin får kritik för bilderna

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Nicole Nordin (@nicole.nordin)

Nicole har nämligen instagrammat flitigt från resan. Under bilderna hittar man kritiska kommentarer, från människor som menar att det är oansvarigt att resa just nu.

"Men VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?!?!?!?! Hur kan vissa ta sig friheten att resa NU?!?!?!?! Jag trodde ALLA skulle hjälpa till att bekämpa pandemin. Själv har jag också barn och älskar att resa men jag har suttit i karantän i ETT ÅR nu. VARFÖR kan inte alla hjälpa till att få slut på detta!!??", skriver en upprörd följare.

Nicole Nordin svarar på kritiken

Nicole har skrivit ett sakligt svar på kommentaren. Hon menar att hon och Peter gjort sitt yttersta för att coronasäkra sin resa.

"Förstår var du kommer ifrån. Är själv väldigt less på situationen och är säker på att många andra är det med oss. Vi har hittat en destination på Maldiverna. Du kommer inte hit utan ett negativt PCR test före avresa - vi valde direktflyg. Du testas igen vid ankomst (och sitter i karantän tills du erhållit negativt provsvar) samt ytterligare test efter 4 dagars vistelse. Kan låta galet, men säkerställer att du inte bär på virus. Vi som bor i Schweiz måste också testas inför hemresa", skriver Nicole.

"Vi gör självklart allt vi kan för att bekämpa pandemin tillsammans. Har funderat länge och mycket på huruvida vi kan resa i rådande omständigheter - skjutit upp på semester ett antal gånger under det senaste året av självklara skäl."

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken