Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Harryson om arvet: ”Inte mycket kvar att testamentera”

28 okt, 2021, 20:00 

Peter Harryson lever pensionärslivet – men ångrar ingenting.

Annons
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!Brand logo
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Peter Harryson har länge varit en av Sveriges mest folkkära tv-profiler, men alltsedan han gick i pension har han setts mindre och mindre i rutan.

Efter en hälsokris precis innan pandemin tog han tillfället i akt och såg till att gå ner i vikt och hålla den, något som gett honom livet tillbaka.

– Jag väger 85 kilo nu. Det är 50 kilo mindre än vad jag vägde innan. Det finns verkligen ljuspunkter i livet!

Men inte nog med det, efter den stora viktnedgången blev Peter av med sin diabetes.

– Jag mår prima. Det var länge sedan jag mådde så här bra. Flera år sedan, berättade han för Expressen.

Tidigare har han berättat för tidningen hur skralt det har varit att leva på den statliga pensionen, tjänstepension har han inte mycket av då han mest jobbat som frilansare.

– Det finns inte mycket pengar kvar att testamentera. Jag har sagt till mina barn, det gjorde jag för många år sedan att vill ni ha något testamente, något efter er far, så får ni gå med mig på restaurang nu. Det är där jag lägger stålarna i så fall, sa han då.

Annons

Peter Harrysons comeback ställdes in

Hade inte corona slagit till och lamslagit hela världen, vilket drabbade kultursektorn enormt hårt, s hade goda tider däremot väntat. Harryson var klar för en turné tillsammans med forna Så ska det låta-kollegorna Robert Wells och Anders Berglund, men som så mycket annat fick det ställas in.

Så ska det låta-trion skulle gjort comeback förra året.

– Jag tror inte den kommer bli av. Men den är ju färdig i princip så om det blir så att det går att ta upp den igen så gör jag det gärna, har Peter Harryson tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Annons