Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Settman i chock efter ex-kollegans tragiska död: ”Fruktansvärt"

04 jan, 2023, 09:30 
Peter Settman

Peter Settman minns och sörjer kollegan som gick bort under måndagen "Fruktansvärt"

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2022

Peter Settman berättar om framlidne kollegan...

En gammal kollega till Kajsa Thoor är programledaren Peter Settman. Han minns tillbaka till tiden med sin forna kollega. Åren har gått, men han minns henne mycket väl.

– Hon hade en stark integritet, var jäkligt kreativ och hade mycket energi. En stark personlighet, säger Settman till Expressen.

Settman och Thor spelade in humorprogrammet "Äntligen måndag" tillsammans under 1994–1995. Det var en talkshow med olika sketcher och livepublik.

Serien blev en hit och spelade in flera säsonger. Efter ett tag bytte programmet sändningstid till torsdagar och fick då namnet "Egäntligen måndag"

Annons

Peter Settman om Thoor "Arbetade jäkligt tätt"

Settman är i chock när han får dödsbeskedet i Los Angeles under tisdagskvällen.

— Vi gjorde två säsonger tillsammans, arbetade jäkligt tätt och lärde känna varandra. Jag tyckte väldigt mycket om att jobba med henne. Hon var rolig.

Även om det två inte behöll kontakten efter inspelningarna i Växjö fick minns han en trevlig och stark kollega.

– Den unga Peter Settman upplevde henne som en stark tjej. Hon visste vad hon ville och inte ville. Men hon var också mycket omtänksam.

Branden utreds

Branden på nyårsafton utreds som mordbrand och utredningen kommer pågå i några veckor till. Polisens gruppchef Håkan Larsson menar att det inte ser ut att röra sig om ett brott, det skriver Expressen vidare.

Peter Settman om Kajsa Thoor
Peter Settman, Fredde Granberg och Kajsa Thoor i Äntligen måndag som spelades in i Växjö

Foto: TT

Annons