Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Petra Medes stora glädjebesked! Tillbaka efter hemska smärtorna

10 nov, 2023, 13:00 
AvGabriella Hall

Så härligt!

Annons

Efter många tråkiga besked för och från Petra har trenden äntligen vänt! Från total frånvaro i rutan väntas hon dyka upp snart igen.

Carina Bergfeldts känsliga fråga till Petra Mede – hemligheten för barnenBrand logo
Carina Bergfeldts känsliga fråga till Petra Mede – hemligheten för barnen

Petra Mede tvingades ta tuffa beslut

Först för snart ett år sedan stoppade de svåra smärtorna Petras egen humorshow 50/50. Då tvingades hon ställa in flera föreställningar.

"Livet imiterar konsten. Jag är hemskt ledsen men pga problem med ryggen har jag tvingats ställa in föreställningar före jul", skrev hon på Instagram och lovade att vara extra rolig när showen väl blev av.

Annons

Men de ena tråkiga beskedet ersattes av ett annat, smärtorna fortsatte att spöka och ställa till det för programledaren och komikern.

"Kära vänner, Jag önskar jag kände mig så glad som jag ser ut på bilden. Tyvärr är det inte så. Jag kämpar för att bli bättre i ryggen. Jag tvingas ställa in de fyra närmsta föreställningarna. Jag är så oerhört ledsen för detta", skriver hon under ett inlägg på Instagram fyra veckor efter det första.

Det var i början av året och sedan dess har det varit mer eller mindre tyst från Medes håll, utöver det tredje tråkiga beskedet.

Annons

Relationen mellan Petra Mede och Kristin Kaspersen

I mars nåddes svenska folket och alla Let’s Dance-tittare av den trista nyheten att Mede inte längre kunde medverka i programmet. Bara en vecka innan premiären

– Jag är så oerhört ledsen över att inte kunna programleda Let’s Dance i år men hälsan tillåter det inte just nu, sade Petra Mede till TV4 när nyheten slog ner.

Kristin Kaspersen fick hoppa in i Medes ställe för att leda säsongen tillsammans med David Lindgren.

Bland tråkigheterna fann Petra dock glädje i valet av ersättare. Kristin var också en av många som önskade henne lycka till med återhämtningen.

"Det finns bara en Kristin. Tack alla som hört av sig på alla möjliga sätt. Det betyder mer än ni kan ana", skrev Petra då på Instagram.

Annons

Tillbaka efter problemen

Sedan dess har det varit tyst fram till nu... Petra gör comeback efter hälsokampen!

Men hon kommer sikta på fortsatt tysthet, eller i alla fall att inte skratta. Ja, Mede ska medverka i andra säsongen av Prime Videos ”Lol: Skrattar bäst som skrattar sist”. Där hon och andra kända komiker ska få varandra att skratta utan att själva skratta, de är även instängda.

I december drar skrattfesten igång!

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons