Plötsliga beskedet: Christina Schollin tvingas lämna sitt paradis

Plötsliga beskedet: Christina Schollin tvingas lämna sitt paradis

Christina Schollin har fått ett besked som innebär att hon måste lämna sitt älskade Spanien.

Christina Schollin och Hans Wahlgren har varit gifta i 64 år och är både föräldrar och morföräldrar till en hel drös av kändisar.

Men även de själva har gjort stora avtryck i Sveriges kulturvärld. Christina som skådespelare och Hans som både skådespelare och sångare. Men nu är de 84 år fyllda och har lutat sig tillbaka. Ja mer eller mindre i alla fall.

Christina har tagit upp sitt skådespeleri igen då hon har den kvinnliga huvudrollen i en nyskriven version av Shakespeares Macbeth, som spelas på Dramaten. Och numera kan hon även titulera sig influencer.

På Instagram har hon 100 000 följare som frekvent får en inblick i hennes ljuva liv. Ja hon och Hans verkar vara två glada prickar som lever livet till fullo.

Livsnjutarna Christina Schollin och Hans Wahlgren

På somrarna bor de ute på Norra Lagnö i "det stora röda huset", som barnbarnet Benjamin Ingrosso har skrivit en låt om. Platsen betyder mycket för hela familjen då de ofta samlas där och har gjort i väldigt många år.

Men så fort temperaturen faller och mörkret smyger sig på över vårt avlånga land beger de sig till Nerja, Spanien, där de bor under längre perioder.

Där njuter de av tapas och siesta på daglig basis, men nu får Christinas Spanien-vistelse ett abrupt slut.

Christina Schollin tvingas plötsligt lämna Spanien

Det har bara gått en vecka sedan och Hans anlände till sitt andra hem. Men Christina måste nu hem till Sverige för jobb – vilket i nuläget verkar vara ett hemligt projekt.

"Det blev en LUS - fest = Lunch Utan Slut. Den fick också avsluta min Spanien-vistelse denna gång eftersom jag fick boka om mitt flyg hem tidigare än jag hade bestämt. Kom hem i går kväll och i dag har varit en fullspäckad filmdag, som jag ska berätta mer om!", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Men hon är förmodligen snart tillbaka på varmare breddgrader igen. Och det verkar som att hon fick ett fantastiskt avslut – häromdagen överraskades hon nämligen av alla sina Spanien-vänner med långlunch för att fira hennes succé på Dramaten!

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: Grova hånet mot Pernilla Wahlgren – nu väljer Bianca Ingrosso att lämna

LÄS MER: Avslöjar! Därför vill inte Pernilla Wahlgren gifta sig med sin pojkvän

LÄS MER: Bianca Ingrosso hoppar av Talang för nytt projekt – pressas av Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon