Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessvännens kris med maken: "Ett litet helvete"

17 jan, 2023, 10:00 
Carolina Neurath

Carolina Neurath berättar om den tuffa krisen med maken. Det som tidigare gick som tåget blev plötsligt mycket svårt...

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Carolina Neurath, 37, är journalisten och SVT–profilen som har ett förflutet med kungligheter.

Carolina var tidigare gift med Niclas Engsäll, 46. Paret gick skilda vägar efter tre år som gifta, 2020.

Victoria bryter tystnaden • Madeleine på botten • Sanningen bakom Sofias frånvaro – 3 kungliga snackisar från vecka 2Brand logo
Victoria bryter tystnaden • Madeleine på botten • Sanningen bakom Sofias frånvaro – 3 kungliga snackisar från vecka 2

Niclas är nära vän till både Victoria och Daniel vilket innebär att även Carolina umgåtts en hel del med kronprinsessparet.

Skilsmässobeskedet kom som en chock för de kungliga vännerna. Nu skulle inte Victoria längre få träffa Carolina som hon lärt känna genom sin vän...

Niclas och Carolina skiljdes åt som vänner

Niclas och Carolina lyckades avsluta sin relation på ett fredligt sätt, detta enligt SVT–profilen. I samband med att nyheten om separationen kom ut skrev hon om ex–maken på instagram.

"Bra vänner, då och alltid".

Niclas Engsäll, Carolina Neurath
Niclas Engsäll och Carolina NeurathEvent för dramaserien Fartblinda, Stockholm, 2019-08-19© Eero Hannukainen / TT Kod 2802

Problemet med maken – mitt i den värdsliga krisen

Carolina träffade kärleken på nytt i fotbollspelaren Pierre Bengtsson.

Annons

Hon avslöjar nu privata detaljer om familjens ekonomi. Hon delger också att hennes och kärleken gemensamma intresse inte längre var kul, pågrund av det ostabila läget.

– Krisen påverkar verkligen mig och familjen, vi har både bostad och sommarställe. Det har varit ekonomiskt gynnsamt att ha lån så jag tillhör dem som har tagit lån. Alla prognosmakare, och även jag själv, har känt att räntorna kommer att vara väldigt låga väldigt länge, det säger hon till Aftonbladet.

Extra tufft har det varit eftersom att makarna är mycket insatta och följer börsen. Det roliga intresse blev plötsligt mindre roligt.

— Börsnedgången förra året var ju inte heller särskilt upplyftande. Både min man och jag håller på med investeringar och följer börsen noga. Det har varit jättekul länge. Men förra året var det ett litet helvete.

Foto: TT

Annons