Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Neuraths vändning efter skilsmässan – relationen med fotbollsproffset avslöjad

03 jun, 2021, 14:01 
Vännen till kungafamiljen Carolina Neurath har hittat kärleken, i landslagsspelaren!
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 20?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 20?

Förra året var tumultartat för SVT-profilen Carolina Neurath, 35, som skiljde sig från dåvarande maken Niclas Engsäll, som är god vän till Victoria och Daniel.

Uppbrottet kom efter tre års äktenskap, och enligt Carolina själv gick det vänskapligt till. Hon la upp en bild på sig själv och Niclas med en väldigt talande bildtext: ”Bra vänner, då och alltid”.

Carolina Neuraths nya kärlek bekräftad

Nu avslöjar Expressen att hon har hittat kärleken igen, i 33-årige fotbollsspelaren Pierre Bengtsson, som är högaktuell inför sommarens EM-turnering med landslaget. Det bekräftas av Pierres agent.

– Det stämmer att de är ett par, säger nu agenten Patrick Mörk, som företräder Pierre Bengtsson till tidningen.

Carolina Neurath och exmaken Niclas Engsäll skiljde sig i augusti förra året och hon talade ut om uppbrottet i en intervju med Aftonbladet.

– Jag kommer alltid bara prata gott om honom (Engsäll), men om jag ser till mig själv och vad jag gör för fel är jag absolut inte perfekt att leva med. Jag har ett stort behov av att jobba, skriva, träffa kompisar och träna. Jag är inte heller så romantisk som person och det kan nog skapa en irritation och en frustration i en relation. Jag är också rätt dålig på att uttrycka känslor och prata om känslor.

Annons
Annons