Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata bilden på Anders Pihlblad med Henrik Alsterdal – går inte att dölja

21 apr, 2023, 08:00 

Bilden på TV4-paret väcker starka reaktioner.

Annons

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har TV4-huset att tacka mycket. Inte bara deras omåttligt framgångsrika karriärer, utan även det faktum att de funnit kärleken.

För visst spirar den ännu. Nu delar de äkta makarna en privat bild, långt ifrån tv-studion, som får följarna att reagera.

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Så träffades Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal på TV4

Även fast de båda huserar på samma kanal, har de väldigt olika jobb. Anders Pihlblad håller ställningarna om mornarna på TV4, och på eftermiddagen tar Henrik Alsterdal vid i Efter fem.

De har tidigare berättat om hur det slog gnistor, och visst var det på jobbet. Anders Pihlblad hade spanat in sin framtida fästman vid kaffemaskinen, utan vidare gehör. Men en tid efteråt, på en firmafest, slog han slag i saken.

Annons

– Det var en fest med bad- och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur tv-programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, har Anders berättat för Hela Gotland.

Ja, tänka sig att det skulle leda till ett långt äktenskap och två barn – ibland blir det bara rätt!

Privata bilden på Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal hyllas

Det är tydligt att tv-tittarna är lyriska över att deras två favoriter på kanalen har hittat kärleken i varandra. Därför har de nästan 100 tusen följare på Instagram tillsammans som gärna vill få en glimt av parets liv utanför rutan.

Och visst får de precis vad de önskar. Anders och Henrik publicerar gärna privata bilder från sin mysiga vardag och äventyrliga resor, där de helst passar på att kärlekshylla varandra på kuppen.

Annons

För en kort tid sedan befann sig paret på en avstickare till Oslo, och visst verkar de ha lite bilder kvar i arkivet. Nu publicerar Anders Pihlblad en bild från kamerarullen som får följarna att jubla – och att kärleken är lika stark över tio år efter bröllopet går inte att förneka.

Anders Pihlblad laddar upp en bild på Instagram när han pussar Henrik Alsterdal på kinden

"Aldrig en tråkig stund i hans sällskap" Skriver Anders och postar en pussbild på paret.

"Blir så glad i hjärtat när jag ser er kärlek till varandra" Skriver en av många följare som bara älskar den fina bilden.

Foto: TT/Instagram

Annons