Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Privata bilderna från Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers lyxiga kärlekssemester

17 apr, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer lever det goda livet nere i Spanien. Se bilderna nedan!

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer firade nyligen ett år som par. Det var under våren 2021 som hon gick ut med att hon funnit kärleken på nytt, efter 13 år som singel.

Till en början var det ett hemlighetsmakeri kring vem den mystiske mannen som fångat hennes hjärta var. Men sedan hon presenterade Christian har han successivt börjat synas allt mer, både på sociala medier och tv-rutan.

I dag har han mer eller mindre fått en självklar roll i Wahlgrens värld, och på Pernilla visar frekvent upp honom på sitt Instagram-konto.

Annons

Nu är kärleksparet på en lyxig semester – och det verkar som att det njuter till fullo!

Pernilla Wahlgrens nya lyxhus i Spanien

För några år sedan investerade Pernilla i ett semesterboende i Marbella i Spanien. Det väldokumenterade huset "Casa rosa" har synts både i Wahlgrens värld och på både Pernillas och dotterns Bianca Ingrossos sociala medier vid otaliga tillfällen.

Men nyligen avslöjade Pernilla att hon köpt nytt. Numera bor hon i "Casa de las Estrellas", vilket verkar vara en uppgradering från det tidigare rosa huset. Nu kan hon svalka sig i sin nya pool och samtidigt blicka ut över den hisnande havsutsikten.

Pernilla och Christian Bauer på kärlekssemester

Lagom till tog Pernilla och Christian sitt pick och pack och begav sig ner till Marbella för att inviga det nya huset.

Nu har det varit där i drygt en vecka, och det verkar som de hunnit med ett och annat.

Som bekant har även Pernillas föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren hus i Spanien, närmare bestämt i Nerja. Och de har under veckan varit på besök hos varandra – och även firat 65 respektive ett år som par!

Annons

Pernilla har varit flitig med att dela med sig av semestern på Instagram. På bilder syns de njuta av god mat och dryck bland palmer och vita sandstränder i stålande sol.

Annons
Annons

Foto: Instagram / pernillawahlgren

Annons