Carola vill stoppa privata filmerna – får inte läckas: “Obscena”

02 dec, 2022, 13:12 
Carola Häggkvist

Sångfågeln Carola avslöjar detaljer om vad som döljer sig i hennes kameraalbum.

Annons
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”

Jul- och schlagerdrottningen Carola Häggkvist står inför en av hennes mest hektiska tid på året. För det är ingen julledighet på schemat, precis som många tidigare år är hon på julturné för att sprida musikglädje.

Men visst hinner hon med annat också – även om inte riktigt allt lämpar sig för att dela vidare till sina nyfikna följare...

Måns ord om tidigare relationen till Carola

Dagarna fylls för den nyblivna duon Carola och Måns Zelmerlöws nu av julföreställningar, som en ynka vecka efter premiär redan gjort succé. Schlagerprofilerna har känt varandra ett tag, men det är först nu de tar ett gemensamt kliv i karriären med showen A grand X-mas.

– Vi har ju känt varandra jättelänge och har pratat om att vi borde göra något tillsammans. Men vi drack väl mest vin i ihop, det var väl det, säger Måns till Expressen.

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist på scen under kronprinsessan Victorias födelsedag på Öland 2007
Ingen ny bekantskap! Här står duon på scen på ingen mindre än kronprinsessan Victorias födelsedag 2007.

Av recensenter och publik hyllas Måns och Carola, så det hela verkar minst sagt vara en framgångssaga. I kommentarsfältet vittnar en besökare som åkt långvägar för att se föreställningen om att det var värt mödan:

Annons

"Tack för en fin konsert i Helsingborg. Jag åkte 36 mil enkel resa för att se den och jag ångrar inget!"

Bilderna Carola vill stoppa

Som tur är får även den hårt arbetande Carola lite tid över att samla krafterna, även om hennes senaste bestyr inte verkade särskilt avkopplande.

"Ibland måste man bara få ta en ledig kväll!" Skriver hon på Instagram och berättar att hon fått besöka ett glasblåseri, som en present av hennes vänner. Där fick stjärnan prova på att blåsa sin egen vas, och hon delar massvis med bilder från den roliga dagen med vännerna.

Men det finns bilder hon valt att hålla för sig själv – och vad de innehåller, ja, det vet bara Carola själv. Hon berättar nämligen att saker och ting inte kanske var så oskyldigt som det såg ut...

"Vi filmade och fotade hela tiden .. men en del filmer kan uppfattas lite för obscena och farliga så jag måste rensa ordentligt."

Påståendet fick till och med följarna att haja till, men Carola bringar ingen klarhet i de privata bilderna som hon ska rensa bort från kamerarullen så de inte når någon annans ögon.

"Obscent? Du? Nä det tror jag inte" Skriver en följare.

Foto: TT

Annons