Profilens känsliga erkännande i tv – pressas framför Steffo Törnquist: "Är inte asexuell"

05 apr, 2022, 18:00 
https://image.svenskdam.se/jacob123.jpeg.jpg?imageId=8242143&x=23.239436619718&y=14.099216710183&cropw=49.295774647887&croph=36.553524804178&width=1318&height=1318
Jacob Johannesson
Steffo Törnquist och Klas Eriksson.

Tv-profilen Klas Eriksson stod för ett känsligt erkännande inför Steffo Törnquist.

Annons

Benjamin Ingrosso går från klarhet till klarhet. Under sin relativt korta karriär har han blivit en uppskattat artist, men nu även programledare. Just nu sänds den andra säsongen av "Benjamins" där huvudpersonen bjuder in gäster, lagar mat och sjunger.

Benjamins syster, entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, är minst sagt imponerad av programmet.

”Då ska vi se. Finns INGET program med den värmen som BENJAMINS har alltså. Ett spontant härligt gäng bakom och en atmosfär som gör att allas personligheter kommer fram.”, har Bianca tidigare skrivit på Instagram.

I det senaste avsnittet får programmet besök av Steffo Törnquist. Värden och programledaren lärde känna varandra under Let's dance och har sedan dess varit goda vänner. En annan gäst i programmet är tv-profilen Klas Eriksson som bland annat står bakom SVT-succén och humorserien "Leif och Billy".

Klas Eriksson slår hål på ryktet inför Steffo Törnquist

Recept.se Nyhetsbrev

Under det senaste året har det gått ryktet om att Eriksson är asexuell efter sin medverkan i Martin Björks youtube-show. Rubriken på programmet är "Klas Eriksson: Jag är asexuell o behöver inte ligga". Även Nyheter24 har skrivit om om ryktet. Men Klas Eriksson väljer direkt att sticka hål på uppgifterna när han gör entré programmet, detta efter en fråga från Benjamin Ingrosso.

Annons

Benjamin: Det är så spännande. Jag har ju hört ett rykte om dig.

– Vad är det för rykte. Ni har pratat om det här, säger Klas inför Benjamin och Steffo Törnquist.

Benjamin: Men du har tjej?

– Ahh, jag har tjej. Ni trodde att jag var lagt åt andra hållet?, svarar Klas.

Benjamin: Vi trodde du var asexuell.

– Det finns ett sådant rykte. Det är så här. Martin Björk intervjuar folk och pratar bara om sex. Jag ville inte prata om sex. Då sa jag att jag var asexuell. Då slipper man ju prata om det.

Steffo Törnquist blir imponerad över tv-profilens tilltag.

– Det tyckte jag var begåvat. Smart, säger programledaren.

Foto: TT.

Annons