Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rania Shemoun Olsson kan inte sluta le – när hon visar upp lyckan i direktsändning!

08 feb, 2024, 14:03 
Rania Shemoun Olsson
Rania Shemoun Olsson ler från öra till öra – när hon visar upp lyckan i Nyhetsmorgon!
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Rania Shemoun Olsson, 48, är ett bekant ansikte för TV4:s tittare. Hon har haft flera olika roller på kanalen och 2022 blev hon fast programledare i Nyhetsmorgon.

Dessvärre blev lyckan kortvarig. I höstas presenterade TV4 ett sparpaket som innebär att Rania tvingas sluta och gå tillbaka till att läsa morgonnyheterna.

Men ännu har skiftet inte skett. Och i tisdagens sändning visar Rania upp total lycka – när bebisen plötsligt tas in i studion!

Ranias lycka – med bebisen i sin famn

Att många tycker det är tråkigt att Rania slutar som Nymo-programledare är tydligt. I Svensk Damtidnings kommentarsfält på Facebook har flera tittare uttryckt sin sorg:

"Synd tycker hon är väldigt duktig och med humor", är en av flera kommentarer i samma stuk.

Annons

Så nu gäller det att passa på att njuta så länge Rania är kvar i sin gamla roll. Även hon själv gör det mesta av tiden och i tisdags hade hon en särskilt rolig uppgift:

Intervjua artisten Therése Neaime, 53!

Therése är inte bara musiker utan även mamma till fyra barn och hennes senaste tillskott är alldeles nykläckt.

Att Therése trivs med sin tillvaro som nybliven mamma i 50-årsåldern är tydligt. Som hon säger i Nyhetsmorgon:

– Jag njuter verkligen i varje steg. Jag tror att med ålder kommer också ett lugn, och en tacksamhet som är enorm att få uppleva det igen.

Och det är också tydligt att Rania tycker det är kul att intervjua Therése – det innebar ju också mycket bebisgos för den barnkära programledaren! Något som förevigats på bild:

Rania Shemoun Olsson poserar med Therese Neaime och artistens bebis
Rania Shemoun Olsson passar på att gosa med artisten Therése Neaime lilla tös!

Ranias fina ord om barnen

Rania själv har två barn som nu börjar bli stora. Dottern Irma är 15 och sonen Tigris 19. När Svensk Damtidning pratade med Rania hösten 2022 satte hon ord på sin stora kärlek för barnen:

Annons

– De är så vuxna och mogna, det är helt fantastiskt. Jag är så, så tacksam för dem. Och de får mig att bli en bättre människa många gånger. Det är väl det man ska göra som förälder, man ska uppfostra dom och sen ”här, varsågod allihopa, här har ni en fantastisk unge”, sa hon då med ett skratt.

Rania sa också att hon höll på att landa i att hennes småttingar plötsligt blivit tonåringar så visst förstår man att hon passar på att gosa när en bebis är i hennes närhet, som nu!

Foto: Skärmdump TV4, Instagram/Nyhetsmorgon

Annons