Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rasar efter beteendet – gjorde bort sig helt efter inspelningen med Gunde: ”Dålig stil”

21 dec, 2022, 09:30 

Niclas Wahlgren stod för en rejäl tabbe efter inspelningen av Kompani Svan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sex finalister gjorde upp om förstaplatsen i tävlingsprogrammet Kompani Svan – och det blev en nervkittlande avslutning. Niclas Wahlgren var som en klättrande apa när han försökte ta sig upp på berget Tolpagorni.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Ingen var lika snabb, ingen var lika bra och när Niclas äntligen kom upp på toppen möttes han av en stolt Gunde Svan och Mikael Tonving, som tillsammans med utslagna deltagare firade hans framgångar.

– Sjuk känsla när jag kommer upp och då ser jag hur alla står där. Det är klart och jag var först. Vad kul, men shit vad vi har gjort allihopa! säger en märkbart tagen Niclas Wahlgren.

Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren blev historisk när han som första kändis vann Kompani Svan.

Niclas Wahlgrens grova miss

Och frågan är om Niclas Wahlgren inte var lite för exalterad. På Instagram berättade han om prestationen, jublade över segern och tackade för allt stöd längs vägen.

Annons

Problemet var bara att avsnittet inte sänts klart. Mitt i all eufori hade Niclas Wahlgren glömt bort att programmet även sänds i vanlig tv, och följarna var inte sena med att påpeka hans misstag.

”Aaaah, scrolla vidare. Ska kolla ikväll. Återkommer med grattis om du vinner”, skrev brodern Linus Wahlgren.

”Programmet har ju inte sänts ännu! Surt att du avslöjar innan sändning. Dålig stil”, skrev en annan person.

Gunde Svan
Programledaren Gunde Svan var nog inte helt nöjd med Niclas Wahlgrens avslöjande.

”Ber verkligen om ursäkt!!”

När segerkänslan lagt sig och måndag blivit tisdag, var det en ångerfull Niclas Wahlgren som gick ut och bad om ursäkt. Ett misstag av den här kalibern var något han inte tog lätt på.

”Jag ber verkligen om ursäkt!! Förklaring: Jag tittar alltid på programmet på Discoveryplus.se och tänkte inte ens på att det även gick på Kanal 5 och där på någon speciell tid?”.

”Jag såg finalen redan på dagen men väntade på att lägga ut mitt inlägg tills på kvällen, och när det började ramla in grattis DM’s i inkorgen så antog jag att dom som tittade på programmet hade sett det eftersom kl var 20.30. Så va det tydligen inte och det ber jag dig som blev drabbad om ursäkt för”.

Foto: TT/Instagram

Annons