Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Reagerar direkt efter bilden på E-Type och dottern Izadora, 5 månader: "Enligt min mening..."

29 jun, 2023, 07:00 

En ny bild på stjärnan E-Type och hans lilla dotter väcker uppmärksamhet.

Annons

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson är minst sagt ett superpar. De stöttar varandra i vått och torrt, och deras kärlekssaga har tagit hela Sverige med storm.

I veckan har de befunnits sig på Gotland, närmare bestämt i Almedalen. Mitt i allt hann Melinda publicera en bild på far och dotter som får alla att smälta.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs på plats på Almedalen 2023

Ja, visst känns det som att nästan alla befinner sig i Visby just nu. Det är ju en av de mest fullspäckade veckorna på året, speciellt för de som gillar att engagera sig i samhällsfrågor och politik.

Det pågår fram tills den 1 juli, och även Melinda Jacobs hade en egen monter på plats, ihop med Lilla hjärtat vänförening.

Lilla hjärtat vänförening jobbar med frågor som rör barn och familjehem, inte minst för att stärka lagarna kring detta. Den ideella föreningen grundades av Melinda och Lasse Lundberg Jacobs, Melindas tidigare make.

Annons

Den instiftades i samband med att fallet Lilla hjärtat satte Sverige i sorg, den lilla flickan Esmeralda som Melinda var familjehem till, och som tragiskt gick bort när flickans biologiska föräldrar fick tillbaka vårdaden.

Melinda Jacobs nya bild på E-Type med dottern väcker reaktioner

På Instagram visar Melinda upp den rosa färgstarka montern, och tackar alla som kom förbi. Dessutom var familjen givetvis där som stöd, både minstingen Izadora som är ynka 5 månader gammal, och fästmannen E-Type.

En bild visar när Martin bär sin älskade lilla dotter i ett bärsele, och den urgulliga bilden får följarna att reagera direkt. Ja, visst verkar det vara något särskilt med deras band!

Martin Erikson bär dottern i en rosa bärsjal

"Vilken härlig bild på pappa & dotter" Skriver en följare.

"Uuuuuuunderbar bild på Martin med Izadora!" Skriver en annan.

"Sista bilden, underbar ❤️" Kommenterar en tredje.

Dessutom påpekar en användare en detalj som sticker ut: bärselet! Den är i vackert rosa, och matchar mamma Melindas hår. Men hårdrockaren Martin kanske inte så många är så vana att se i just rosa.

"Enligt min mening är det en riktig karl som vågar gå i rosa bärsele med baby på magen. 😍" Hyllar en följare som får medhåll av flera gillamarkeringar.

Foto: TT

Annons