Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Renée Nyberg gör beslutet offentligt – efter uppenbara frågetecknet

17 mar, 2024, 09:00 
Nu meddelar Renée Nyberg hur det ligger till.
Annons

Renée Nyberg och David Hellenius är Sveriges främsta tv-par. De har båda vunnit utmärkelsen årets kvinnliga respektive manliga programledare på Kristallengalan flera år i rad – och är ständigt aktuella med egna program på TV4.

Nu har Renée Nyberg ett besked att komma med som rätar ut ett stort frågetecken.

Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”Brand logo
Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”

David Hellenius om att jobba ihop med frun Renée

Det går nästan inte att slå på tv:n utan att Renée eller David syns i rutan. Renée är senast aktuell med programmet Renées brygga, som nosar på att bli en långkörare med sina 8 säsonger.

David Hellenius har på sitt håll precis rundat av inspelningarna av en ny säsong av succén Masked Singer, och är aktuell på vita duken med filmen Ett sista race ihop med Malin Åkerman.

Annons

Ja, det blir en hel del jobb för makarna, och det är inte heller något som de nödvändigtvis lämnar när de slår sig ned vid middagsbordet:

– Vi jobbar ihop rätt mycket och hjälper varandra med programmen. Dessutom har vi också ett produktionsbolag och är med på varandras möten. Men det är bara roligt att jobba tillsammans och det är klart att jobbsnacket och det vanliga snacket flyter ihop, har David berättat för Aftonbladet.

David Hellenius,Renée Nyberg Kristallengalan 2023
Superparet!Karin Törnblom/TT

Renée Nyberg gör beslutet offentligt

De senaste åren har Renée fått sig ett nytt program på TV4, som blivit oerhört populärt bland tittarna. Det är programmet Vilket liv!, som går ut på att en känd person hyllas av nära och kära och blickar tillbaka på sin karriär.

Annons

Under sina två säsonger har några av våra största namn slagit sig ned i soffan framför Renée. Tommy Körberg, Suzanne Reuter och Björn Skifs är bara tre av namnen. Även Lasse Berghagen fick ett eget avsnitt, som sändes kort innan han avled i fjol.

Efter att säsong två tog slut har det varit oklart hur framtiden ser ut. Men nu delar Renée med sig av ett inlägg som säkerligen får många att jubla. Om bara några dagar drar inspelningarna igång för säsong tre – vilken lycka!

Foto: TT

Annons