Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Renée Nyberg stoppas av TV4 – händelsen påverkar hela familjen

12 jan, 2023, 17:30 

Renée Nyberg kunde inte medverka i TV4-studion.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Renée Nyberg har prisats för sina framgångar i tv-rutan. Under åren har hon utsetts till årets kvinnliga programledare hela tre gånger i Kristallen och framgångssagan verkar inte ha något avslutande kapitel.

Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

Nu är hon tillbaka i tv-rutan med det populära programmet ”Renées brygga”. I den nionde säsongen gästas hon av flera kända profiler, som modigt och öppenhjärtligt delar med sig av både fram- och motgångar.

I onsdagens premiäravsnitt var artisten Sanna Nielsen, författaren David Lagercrantz och skådespelaren Edvin Rydning som på plats i skärgården för att inleda den nya säsongen.

Annons
Renée Nyberg och David Hellenius
Renée Nyberg och David Hellenius har haft stora framgångar som programledare. Här dyker de upp med varsin Kristallen-statyett.

Renée Nyberg stoppad – var inte med i studion

Samtidigt kantas Renée Nyberg av stora problem i vardagen. Hon är nämligen sjuk och kunde därför inte närvara i TV4-studion under onsdagen för att prata om sitt program.

I stället fick intervjun göras via länk.

– Ja, det kanske hörs lite hur jag mår? Det har ju talats om någon slags ”perfect storm” och jag vet inte riktigt. Men jag tror att jag har fått den här perfekta stormen av vad det nu är, virus som flyger runt i världen. Jag tror att jag har allt och har haft det nu ganska länge, så jag vill inte komma och smitta ner er, sa Renée Nyberg.

Annons
Maria Forsblom, Martin Järborg och Renée Nyberg
Renée Nyberg är sjuk och kunde därför inte vara på plats i TV4-studion för att prata om nya säsongen av Renées brygga.

Hälsotillståndet drabbar David Hellenius

Vad Renée Nyberg drabbats av för sjukdom är oklart, men den senaste tiden har coronafallen ökat lavinartat och det är inte helt osannolikt att hon faktiskt dragit på sig smittan.

I så fall är det så klart bra att hon stannar hemma för att minimera smittspridningen och i stället blir lite ompysslad av käre maken David Hellenius.

– Vi är tacksamma för att du inte kom hit, men vi hoppas att du snart mår bättre, säger en peppande Martin Järborg i Nyhetsmorgon.

Foto: TT/TV4

Annons