Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Vilda scenerna i Renées brygga mörkades helt – stoppades från sändning

12 jan, 2023, 12:30 

Nu kommer det fram – tittarna missade allt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

Succéprogrammet Renées brygga är äntligen tillbaka! En för många efterlängtad undanflykt till ett idylliskt sommar-Sverige när det är som gråast – och dessutom fullt av intressanta möten och samtal.

Men det är inte allt som får sändas i tv. Nu avslöjar Renée om händelserna som stoppades från tittarna.

Sanna Nielsens känslosamma ord i sändning

Renée Nyberg höll inte tillbaka i premiäravsnittet. Gästlistan var imponerande, Sanna Nielsen och David Lagercrantz för att nämna två. Men hon har inte bränt av sina vassast kort, i säsongen väntar namn som Tareq Taylor, Charlotte Kalla och Carina Bergfeldt.

Men det är inte bara skoj och skratt i programmet. Det finns gott om utrymme för att grotta ned sig i djupare ämnen, och det blir bitvis tungt.

Annons

Som när den annars så sprudlande Allsångsdrottningen Sanna Nielsen öppnande upp om den mobbning hon fått utstå:

– De spottade efter mig i korridoren, de räckte fingret, de skrev fula ord och storskrattade. Man kopplade in lärare och rektorer och det var ofta det här ”nej men gud det var bara ett skämt, du ska inte ta illa vid dig, du är ju fantastisk.” Sen nästa dag så var det samma visa igen, berättade Sanna i programmet.

Edvin Ryding, David Lagercrantz, Sanna Nielsen och Renée Nyberg äter mat vid vattnet
Nu blir det sommarkänsla i rutan.

Scenerna tittarna inte fick se i Renées brygga

Enligt Renée är det också lika härligt som det ser ut ute på bryggan. En inspelning tar runt en dag, berättar hon för Expressen.

– Vi tillbringar ju en hel dag tillsammans, så man lär känna varandra. Även om jag aldrig träffat dem förut, så känns det som att vi har blivit lite kompisar.

Själva programmet är ju däremot bara runt timmen – så visst måste det hända en hel del som vi aldrig kommer få veta hemma i tv-soffan? Ja, det är till och med så att gästerna dröjer kvar, kanske för att prata om allt sånt där som inte lämpar sig för rutan…

– Middagen fortsätter och ofta blir det lite efterfest på båten, avslöjar Renée Nyberg för Expressen.

Foto: TT/TV4

Annons