Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Renée Nybergs avslöjande i direktsändning – stora ändringen med Daniel Hellenius

12 jan, 2022, 21:07 
AvIndra Nordemar

Inför premiären av Renées Brygga gjort Renée Nyberg ett stort avslöjande om familjen.

Annons
Allt du vill veta om David HelleniusBrand logo
Allt du vill veta om David Hellenius

Renée Nyberg, 55, och David Hellenius, 47, har varit gifta i snart tretton år och genom åren har de båda gjort storsuccé i tv-rutan.

För sina insatser har de vunnit kristaller i kategorin bästa kvinnliga respektive manliga programledare flera gånger om, och i dag är kändismakarna bland TV4:s främsta programledare.

David var under hösten högaktuell med sin egna talkshow Hellenius Hörns, men nu är det Renées tur då det omåttligt populära programmet Renées brygga precis dragit i gång.

Och i samband med säsongspremiären gästade Renée P4 Extra, där hon gjorde ett stort avslöjande.

Så träffades David Hellenius och Renée Nyberg: "Ett fiasko"

Det var nästan på dagen 30 år sedan som Renée debuterade som programledare. I januari 1992 dök hon upp i tv-rutan i programmet Tur i kärlek.

Och sedan dess har karriären gått som på räls. Och tur i kärlek, ja det hade även hon! Hon mötte sin själsfrände David under en tv-inspelningen. Programmet hette Slussen 22.00, vilket de båda kallar för ett "fiasko".

Annons

Det sändes i TV3 2002, och när Renée gästar Hellenius Hörna visar David upp ett klipp från programmet där de två sjunger och dansar.

– Så dåligt var det inte och det bästa av allt, det var ju där vi träffades. Vi träffades i ett fiasko, sa David då medan han tittade på Renée.

Renée Nybergs stora avslöjande om familjeändringen

I dag har TV4-profilerna sonen Leo,15, ihop. Men Renée har även två barn från ett tidigare förhållande, Emma, 26, och Tom, 21, Zachrisson.

Och i P4 Extra frågar programledaren Titti Schultz vad Renée ser mest fram emot just nu.

– Det jag mest av allt ser fram emot det är att jag ska blir mormor. Min dotter ska få sitt första barn till sommaren. Och det känns ju helt overkligt, att det kommer en till liten rackare i familjen.

Och det är förstår stort även för David, som står sina bonusbarn nära!

Foto: TT

Annons