Renée Nybergs fråga får Tareq Taylor att vilja lämna bordet – ryter ifrån: "Lägg av"

18 jan, 2023, 18:00 

Renée Nybergs fråga till Tareq Taylor togs inte emot som önskat.

Annons

Ännu en säsong av det så populära programmet Renées brygga är tillbaka i rutan! Varje onsdag får tv-tittarna en rejäl dos svensk sommar i rutan, när det är som allra gråast utanför fönstret.

I veckans avsnitt gästar bland annat mångsysslaren och tv-kocken Tareq Taylor, och en fråga från Renée Nyberg landar inte så väl...

David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

Renée Nybergs ord får Tareq Taylor att reagera starkt

Det var Edvin Törnblom, Ewa Fröling och Tareq Taylor som fått äran att ta båten till den vackra bryggan för en dag full av djupa samtal och skratt. Och visst fanns det tid ett och annat dopp – tv-kocken Tareq ryggar inte undan för att svalka sig i vattnet.

Tareq Taylor, Edvin Törnblom, Ewa Fröling och Renée Nyberg i Renées brygga
Det blev ett succégäng som gästade Renée Nyberg, och skratten avlöste varandra.

När lunchen serveras är det dags att lära känna varandra lite bättre, och Renée bollar över samtalet till Tareq. Han har ju på relativt kort tid blivit omåttligt populär. Att han 2021 var julvärd i SVT vittnar om hur oerhört omtyckt han är ute i stugorna – men frågan är om han håller med.

Annons

– Tareq, du har ju blivit lite av alla svenska kvinnors dröm, säger Renée, varpå Tareq blir aningen obekväm.

– Näe… nu går jag, säger han skämtsamt och vrider på sig i stolen.

Han fortsätter att neka påståendet varpå Renée tar ton igen:

– Du kan inte relatera till det?

– Nej, verkligen inte överhuvudtaget, konstaterar han.

Då flikar Edvin Törnblom in.

– Nämen Tareq, det är klart du har märkt, säger Edvin. Men Tareq står fast vid sin sak.

– Men sluta! Lägg av!

Tareq Taylor och Edvin Törnblom skrattar i Renées brygga
Det blev fnittrig stämning när det pratades om Tareqs beundrare...

Tareq Taylors svar efter Renée Nybergs oväntade ord

Det verkar helt enkelt inte vara något som Tareq gillar att skryta om, för visst är hans populäritet ett faktum som trots allt inte flugit honom förbi.

– Men hela svenska folket älskar dig i alla fall. Så är det ju. Du har blivit otroligt folkkär, säger Renée och förtydligar sitt påstående.

Annons

– Jag förstår att det finns människor som uppskattar det jag gör. Och visst kommer det brev och bilder från kvinnor som önskar att träffas, säger Tareq då.

Men det ska visa sig finnas en anledning till att han reagerade som han gjorde när frågan ställdes. Det har helt enkelt inte varit självklart för honom att tas emot på det sättet han gör. Under uppväxten var det annat.

– Men det som jag tycker är så svårt med det, är att hela mitt liv fram till att det började hända har varit helt annorlunda. Det har varit det motsatta. I skolan var det ingen som tittade på mig, överhuvudtaget. Jag har varit som en ful ankunge, alltid. Nu kanske jag blivit bättre med åldern. Så därför har jag lite svårt att ta det till mig, berättar Tareq Taylor i Renées brygga.

Foto: TV4

Annons