Rickard Olsson utan hem efter skilsmässan – i bråk med ex-hustrun Giséle

Rickard Olsson utan hem efter skilsmässan – i bråk med ex-hustrun Giséle

Rickard Olsson har fått flytta in i en "bod" efter skilsmässan.

Det var 2020 som programledaren Rickard Olsson lovade Giséle Essé Olsson evig kärlek, men i höstas meddelade ex-makarna att kärlekssagan nått sitt slut.

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som gifta
0:34

Efter reklamen: Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som gifta

(0:34)

Slå på ljud

Skilsmässan ska ha varit ett gemensamt beslut – men därefter har de krockat. Vad som tillhör vem är de nämligen oense om, och Rickard har därför fått bosätta sig på tomten.

– Jag har bott i huset sedan 1998, men nu bor jag i en bod på tomten, säger han till Hänt.

Rickard Olsson utan hem efter skilsmässan

Strax efter Giséle och Rickard slog sina påsar samman skrev Rickard ett gåvobrev där han överlät hälften av sin bostad till Giséle, där hon har bott sedan skilsmässan.

Enligt Giséle är det Rickards egna beslut.

”Just nu har Rickard flyttat ut i vårt nybyggda atefallshus på tomten. Jag vill verkligen tillägga att det var ett beslut från honom där även jag erbjöd mig att bo där tills allt är klart”, skriver Giséle till Aftonbladet.

Sorgen med dottern

Men det innebär också att Rickard inte kan bo med sin dotter Asta, och nu skriver han om sin sorg över den tuffa situationen på Instagram:

"Tidig middag med dotter Asta Olsson igår. Klok som en bok å jag älskar våra möten på fik , restauranger, parkering och promenader. Prat om dåtid, fina samtal om mål och drömmar. Avskyr med hela mitt väsen att vi måste skiljas efter varje möte. Att vi inte inte har gemensamt tak över huvudet. En gemensam soffa att se på film i. Någonstans att fortsätta drömma. "Foten i kläm ? JAJJAMEN!"

Rickard Olssons trista beslut efter skilsmässan – lämnar helt: "Det måste"

Hur det blir får framtiden utvisa: Vad som tillhör vem är alltså ännu inte klart.

– Vi har inte gjort någon resa tillsammans som par så vi har väl lite olika syn på vad som är rimligt, berättar Rickard för Hänt.

Foto: TT