Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Rickard Olssons trista beslut efter skilsmässan – lämnar helt: "Det måste"

Rickard Olssons trista beslut efter skilsmässan – lämnar helt: "Det måste"

Den folkkära programledaren berättar nu ärligt om sin situation.

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som gifta
0:34

Efter reklamen: Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som gifta

(0:34)

Slå på ljud

Rickard Olsson, 55, och Giséle Essé Olsson gifte sig för två år sedan på Bank hotel i Stockholm. De vigdes på en privat takterrass med endast ett fåtal vänner närvarande, enligt uppgifter till Svensk Damtidning. Paret träffades för två år sedan och Rickard Olsson har tidigare berättat att de träffades på Tinder och därefter gick de ut på dejt.

Giséle Essé Olsson var nyinflyttad singel från Karlstad och han hade brutit upp ur förhållandet med sambon Therese Borberg efter tio år tillsammans.

Men tidigare i oktober kom nyheten att paret går, efter två år, skilda vägar. Expressen rapporterade att de hade gemensamt skickat in en skilsmässoansökan till Nacka tingsrätt.

Paret har begärt sex månaders betänketid innan skilsmässan fastslås. Giséle Essé Olsson säger till tidningen att det inte varit något roligt beslut att ta.

Rickard Olsson tillbaka i tv – mitt under svåra skilsmässan

Rickard Olssons trista beslut efter skilsmässan – lämnar helt: "Det måste"

I en intervju med Aftonbladet berättar nu 55-åringen om sina framtidsplaner och hur han ska fira jul. Rickard Olsson kommer att åka till Gävle – och lämna Stockholm helt de kommande dygnen.

– Julen ska firas i glada vänners lag. Jag åker upp till Gävle till kompisar och vandrar i mina barndomstrakter helt enkelt. Det blir långa, lugna och läkande hundpromenader. Vi har inte planerat något speciellt. Jag kommer också lägga mig i en soffa hos mina föräldrar och dricka varm mjölk ur pipmugg, förklarar Rickard Olsson och fortsätter:

– Det är skönt att flytta ut från boden. Jag har bott där sedan september och det är såklart ingen hit. I mellandagarna ska jag nog förresten åka till Karlstad för lite besök och möten. Dessutom kommer min dotter hem från Costa Rica till nyår. Det känns jättemysigt.

Olsson ser fram emot att lägga ett tufft år bakom sig. Han välkomnar 2023 med öppnar armar och säger till Aftonbladet:

– Det kan bara bli bättre än vad det har varit. Det måste bli det.

Chocken! Jesper Börjesson tillbaka vid Sorayas sida – bara två år efter avhoppet