Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken! Jesper Börjesson tillbaka vid Sorayas sida – bara två år efter avhoppet

28 okt, 2022, 08:00 

Vilken glädje!

Annons
5 saker du inte visste om Matilda BozaBrand logo
5 saker du inte visste om Matilda Boza

När man syns så mycket i rutan som det omtyckta Nyhetsmorgon-gänget är det inte konstigt att det väcks starka reaktioner när någon plötsligt bestämmer sig för att lämna.

Precis det gjorde Jesper Börjesson för drygt två år sedan, och hans sorti gjorde många upprörda. Men nu är han åter vid parhästen Sorayas sida!

Blev för jobbigt

Vilka som rattar skutan nuförtiden har säkerligen de flesta koll på. Men med 30 år på nacken har många hunnit passera både in och ut genom Nyhetsmorgon-studions dörrar.

Bengt Magnusson och Malou von Sivers var Nyhetsmorgons allra första programledare, och sedan dess har det nästintill rått skyttetrafik. Minns du till exempel att Peter Jidhe, Jessica Almenäs eller till och med Rickard Olsson höll morgonpigga tittare sällskap i rutan?

Annons

Ännu en omtyckt profil som man kanske glömt en gång gjort långa Nymo-sändningar är Kristin Kaspersen. Hon började 2007 och meddelade att hon lämnar 2012, och de tidiga mornarna skulle visa sig vara en av parametrarna.

– Klart det är jobbigt. Jag tror kroppen tar stryk. Dessutom har jag under den här perioden haft twar som ställde till det i två års tid som ledde till fysiskt utmattningsyndrom. Då var det tufft att gå upp tidigt. Men redaktionen, teamet och alla gäster gör varje dag spännande, kul och morgonen fylls av energi, sa hon då i en intervju med Resumé.

Kristin Kaspersen i Nyhetsmorgon
Detta var inte igår! Numera syns Kristin då och då i Nyhetsmorgon, men som gäst.

Följarnas vädjan: Kom tillbaka

Och så då självklart Jesper Börjesson. Det var ingen kort karriär han lämnade bakom sig, hela 25 år på TV4 varav 10 av dem på Nyhetsmorgon kan han skryta med!

Annons

Jesper sadlade om helt och arbetar istället på teknikföretaget Rejlers. Saknaden efter honom har varit stor, både hos tittarna, och hans medarbetare. När Jesper jobbade med Nyhetsmorgon syntes han alltjämt vid Soraya Lavasanis sida, och de blev en sammansvetsad duo.

Och nu har det hänt igen! Jesper är åter vid Sorayas sida, däremot bakom kameran.

"Blev idag bjuden på en lite försenad födelsedagslunch av den här rakt igenom härliga människan.Tack @sorayalavasani " Skriver han på Instagram med en bild på Nymo-duon.

I kommentarsfältet fullständigt svämmar det över av både grattis-hälsningar, och folk som vädjar om att han ska komma tillbaka till rutan:

"Kom tillbaka till TV4. Du är saknad."

"Åh du är så saknad i rutan"

"Ni var ett radarpar , saknar dig i Nymo!"

Ja, vi får se om påtryckningarna är tillräckligt för att locka tillbaka honom till studion!

Foto: TT/TV4/Instagram

Annons