Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Rickard Olssons nya kärleksbesked! Sju månader efter infekterade skilsmässan

01 jun, 2023, 05:28 
För sju månader sedan skilde sig Rickard Olsson från hustrun Giséle Essé Olsson. Nu har han ett nytt besked om kärlekslivet.
Annons

Efter att ha sagt "ja" till varandra 2020 gick Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skilda vägar i december i fjol. Och uppbrottet har varit omskrivet, inte minst efter att Rickard Olsson berättat att det lämnade honom utan hem.

Men nu har lyckan vänt för Rickard.

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som giftaBrand logo
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som gifta

Därför bodde Rickard Olsson på tomten

Rickard och Giséle levde ihop i Rickards villa, men efter skilsmässan ändrades allt. De berättade att de enbart kommunicerade via ombud, och det forna paret hade plötsligt ingen privat kontakt alls.

För Rickard fick sig även boendesituationen en törn. Huset, som han köpte 1998, var plötsligt inte längre hans. Det blev stora skriverier när Rickard berättade att han istället tvingas bo i en bod på tomten, något som satte käppar i hjulen för hans tillvaro.

Annons

– Hur kunde vi bli utan hem? frågade han sig på Instagram under ett foto på dottern Asta.

Anledningen till det, avslöjas i ex-parets äktenskapsförord som Expressen delat. Där står det klart att villans taxeringsvärde på 8 450 000 sek ska delas på hälften, i händelse av skilsmässa. Det innebär alltså att Rickard Olsson skulle behöva köpa Giséle Essé Olsson med 4,2 miljoner om han vill bo kvar i huset.

Rickard Olssons kärleksbesked – sju månader efter skilsmässan

Det blev ett par månader i "boden", men nu ser Rickard ljuset i tunneln. I en ny intervju med Expressen berättar han om den enorma lättnaden, att han är tillbaka i den villa han bott i sedan 1998.

Dessutom ger han ett kärleksbesked, när han får frågan om han är villig att träffa någon ny.

– Ja det måste man väl vara, men det kommer att vara problematiskt. Jag har inget behov av att springa in i något.

Men ännu har alltså inte Amors pilar träffat den omtyckta programledaren. Det gjorde han tydligt när dottern Asta frågade om han hittat ett "rebound".

– Jag frågade vad det var: ”Någon som läker eller som du kan starta på nytt med,” då sa jag ”ja, det har jag gjort”. Då blev hon lite stressad och frågade vem det var: ”Mig själv, jag är tillfreds med mig själv”, säger han till Expressen.

Foto: TT

Annons