Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Robinson-deltagaren avslöjar sanningen sexet om på ön – efter alla rykten

02 dec, 2023, 12:00 

Nu berättar en av deltagarna om vad som hände på ön!

Annons

Ännu en dramafylld säsong av Robinson rullar just nu i rutan, och det börjar minst sagt dra ihop sig. Det är ynka dagar kvar till finalen, och vi får se vem som kammar hem statyetten efter tuffa veckor på El Nido, Filippinerna.

Men vad händer egentligen när kamerorna slocknat?

Petra Malms ilska mitt i jättebråket: ”Tyst!”Brand logo
Petra Malms ilska mitt i jättebråket: ”Tyst!”

Robinson-deltagaren avslöjar sexet när kamerorna slocknat

Robinson är en av våra äldsta realitysåpor som hade premiär 1997. Under åren har skandalerna – och ryktena varit många. Inte minst när det kommer till det mer intima.

I programmets begynnelse var deltagarna betydligt mer frispråkiga när det kommer till snuskiga erkännanden om tiden på Robinson-ön.

De som tävlade i programmet år 2004 berättade om heta nätter på ön, och ett stort hemlighetsmakeri. Många hade nämligen partners hemma i Sverige.

Annons

– Så fort det blev mörkt sprang två deltagare i väg för att få vara i fred. De delade även rum på resorten efter inspelningarna och höll på hela tiden men försökte hålla det hemligt, sa en hemlig deltagare till Aftonbladet då.

– Vi hade sex på stranden om nätterna. Det var glassigt att ha sex där, stjärnklart med palmer, avslöjade vinnaren Jerry Forsberg.

Jerry Forsberg
Jerry Forsberg hann med en hel del under sin tid på Robinson-ön. Dessutom kammade han hem en miljon.

Robinson-deltagaren svarar på intima frågor om tiden på ön

Årets säsong verkar däremot inte lika vild. I en ny video på videoplattformen TikTok ger deltagaren Emilio Mio Vega sina tankar om att vara intim på en överlevnads-ö.

Flickvännen och TikTok-stjärnan Sofia frågar om han hade några sex-drömmar på ön:

– Första dagen när jag kom där, jag hade inga kalsonger, jag hade bara mina shorts. Och jag badade jättemycket, och jag tänkte på dig så himla mycket, berättar han.

Däremot blev det inte vildare än så för hans del under tiden i Robinson.

– Men sen generellt, man är så svettig, äcklig, ofräsch, och trött och hungrig. Så nej, ingen sexlust alls faktiskt. Ingenting, från min sida.

@sofias_mindset

ROBINSONFRÅGOR till Emilio @Emilio Mio Vega 🫣😎😬 #robinsontv4 #robinson2023

♬ originalljud - 💖 SOFIAS_MINDSET 💛

Foto: TT/TV4

Annons