Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Robinson-deltagarnas relation bekräftad - hemliga kärleken: ”Hon vill tysta ner detta”

25 maj, 2023, 16:00 
AvFelicia Plåt
Robinson
Deltagarna hittade varandra under inspelningen. Foto: TV4

Nu avslöjar Robinson-deltagaren realtionen.

Annons

Årets säsong av Robinson börjar lida mot sitt slut och deltagarna är fullt upp i finalveckan. Detta året har det varit en del intriger mellan deltagarna men de har också skapat fina relationer mellan varandra.

Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”Brand logo
Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”

Hittade varandra i Robinson

Deltagarna Caroline Persson, 25, och Dennis Boelius, 43 hittade verkligen varandra under dagarna på ön. Och under förra veckan sågs de ha ett djupt samtal mellan varandra. Dennis öppnade upp om sin familj för Caroline och sedan berättade han hur han kände för henne.

– Jag tror att det händer kanske en på en miljard att jag träffar en människa som jag kan öppna mig fullt ut för, Carro är verkligen en av dem, sa han i programmet och fortsatte med att berätta att han kände att det gick en ”stötvåg” genom kroppen när han såg på henne, säger han i programmet följt av att hon är en "helt underbar människa".

Annons

Efter kärleksförklaringen och det djupa samtalet har flera av tittarna undrat om det blev kärlek mellan dem. Och nu har Caroline berättat om relationen för Aftonbladet.

– Vi blev jättetajta på ön, vi kom varandra jättenära. I tv får man se att vi har några djupa samtal, men vi hade det typ varje dag, vi blev liksom bästisar, säger hon.

Robinson
Dennis blev lite kär i Caroline under Robinson. Foto: TV4

Det blev en dejt

Efter att Dennis åkte ur programmet skickade han en hemlig hälsning till Caroline som inte kom med på TV.

– Han hade sagt typ ”nu har jag ändå åkt ut, så när du ser det här i vår, vill du gå på dejt?” och berättat att han var kär i mig, säger Caroline till Aftonbladet.

Och hon erkänner att de har fortsatt hålla kontakten på hemmaplan och att den efterlängtade dejten blev av.

Annons

– Vi har fortsatt haft kontakt hemma, han ringer mig typ varje dag när han sitter i bilen så vi pratar hela tiden. Han träffade min familj i helgen och de älskade honom.

– Ja vi har gått på en dejt. Jag lovade ju honom att vi skulle gå på dejt, så det har vi gjort. Det var skitkul, vi har hängt flera gånger, säger hon.

"Hånglar inte med sin bror..."

Men trots den fina relationen berättar Caroline att hon ser på Dennis som en storebror. Och Dennis vet om Carolines känslor men skulle ändå säga att det finns en lite gnista.

– Man brukar ju inte hångla med sin bror…, säger han och skrattar.

– Hon är gullig som håller på. Hon försöker tysta ner det här, den rackaren. Vilken taktik hon kör.

Annons