Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Robinson-Robbans bröllopsdröm krossad – problemet med yngre flickvännen

22 aug, 2022, 16:00 
AvMinna Sarpaneva
Robinson-Robban Anderson

TV-profilen och 17 år yngre kärleken förlovade sig redan förra sommaren, men bröllopsplanerna får vänta.

Annons
Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Robban Andersson, 48, klev in i Expedition Robinson för första gången 1999 och har varit med ytterligare tre gånger sedan dess.

Med sin spexiga personlighet och fäbless för galna påhitt har han kommit att bli en av programmets mest oförglömliga deltagare.

Robban har berättat för Svensk Dam om den intensiva livsstilen som kom med kändisskapet. Idag lever han ett något lugnare liv med den 17 år yngre kärleken, Simone Brandstedt, 31, men den impulsiva ådran gör sig ännu påmind.

Robinson-Robbans romantiska drag

Robban Andersson och Simone Brandstedt träffades på dejtingappen Tinder för fyra år sedan. Första dejten slutade i en blöt kväll och gnistan? Jo visst, den tändes.

Robban har nämligen friat till flickvännen – och inte bara en gång.

Annons

Hela tre gånger har han friat! Svaret har varit "ja" varje gång, men trots det planerar romantikern Robban att fortsätta.

– Jag är inne i en friande-trend så jag ska nog fria en gång till, säger han till Svensk Damtidning med ett skratt.

Därför har Robban och Simone inte gift sig än

I maj i fjol fick Simone, efter några frierier, en ring på fingret men trots att det har gått över ett år sedan förlovningen har det inte blivit något bröllop ännu. Anledningen? Robban har bränt pengarna.

– Vi tänkte gifta oss där men jag brände allting på aktier förra sommaren Jag är lite ”all in”, på börsen nu, berättar han för Expressen.

Han menar också att det är dyrt att gifta sig och att bröllopet just nu hänger på att börsen går upp. Det uteblivna bröllopet till trots var paret på smekmånad i Sicilien redan förra sommaren.

Robinson-Robban menar att ett bröllop kommer det att bli förr eller senare, förhoppningsvis redan nästa sommar.

– Kanske nästa år. För börsen är på väg upp igen. Då jävlar, då är det storslaget. Nästa sommar, då kör vi Simone, säger han.

Foto: TT, Instagram/simonebrandy

Annons