Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sparkades från TV4 efter skandalen – nu på väg tillbaka in i rampljuset

Sparkades från TV4 efter skandalen – nu på väg tillbaka in i rampljuset

Anders kan vara snart tillbaka i rutan.

Snart kan vi få uppleva Arga snickaren igen.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
0:46

Efter reklamen: 5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

(0:46)

Slå på ljud

Ander Öfvergård, 54, har haft många program genom åren. Mest känd är han kanske för långköraren Arga Snickaren och Robinson. De senaste åren har han även fått göra Anders knackar på och Anders och våldet.

Förra året hamnade 54-åringen i blåsväder när han körde en golfbil berusad i samband med en avslutningsfest för Robinson. En kvinna försökte stoppa Anders men istället blev han mer våldsam och tryckte henne mot en vägg.

Händelsen skakade om flera i produktionen, enligt uppgifter. TV4 valde att starta en utredning och därefter bestämde man att bryta kontraket med tv-profilen.

Anders Öfvergårds oväntade kärleksbesked – efter långa tystnaden

Men nu verkar komma in i värmen igen. Sedan tidigare stod det klart att Anders Öfvergård, 54, kommer att delta i det kommande tv-programmet och populära frågesporten Alla mot Alla som leds av Fredrik Wikingsson och Filip Hammar.

Nu tar Kanal 5 ytterligare steg och funderar på att ge Anders ytterligare uppdrag. Enligt uppgifter till Aftonbladet har Kanal 5 och ägarbolaget Discovery fört samtal med Öfvergård om att återigen ta sig an rollen som ”Arga snickaren”.

Arga snickaren kan snart göra comeback - i Kanal 5

Programmet hade premiär 2009 i just Kanal 5. Det var också hans genombrott som programledare vilket också ledde till att Arga snickaren fick priset Kristallen för bästa livsstilsprogram.

Hösten 2016 värvades Öfvergård av konkurrenten TV4. Kanal 5 gjorde några tappra försök att låta ”Arga snickaren” fortsätta, först med Per ”Pirre” Starin och därefter med Adam Alsing som programledare, men sedan 2017 har programmet legat i träda.

Kanal 5, som ägs av Discovery, ska ha haft flera möten med Anders själv men också produktionen bakom Arga snickaren.

Discoverys presskontakt Mathilde Albinsson vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna, enligt Aftonbladet.

“Vi får ständigt massor av programförslag och idéer, har löpande dialog med flertalet profiler och tittar kontinuerligt på utveckling av mängder av olika program. I dagsläget har jag ingen ytterligare information att ge, utan får be om att återkomma när eller om vi har något att kommunicera”, skriver hon i ett meddelande.

Efter Anders Öfvergårds petning i Robinson – ersätts av tidigare programledaren

Anders Öfvergård gör comeback i tv-rutan – efter kontraktdramat