Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Robinson-stjärnan avslöjar sanningen om doktor Mikaels beteende på ön

23 aug, 2022, 05:00 
AvIbraheem Alsalman
Vilken känga!

Nu kommer sanningen fram!

Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Mikael "Soldoktorn" Sandström har snabbt blivit en folkkär tv-profil i de svenska tv-hemmen. Han är mest känd för att han oftast sitter i TV4:s långkörare Nyhetsmorgon och tar emot tittarnas frågor och förklarar på ett bra och pedagogiskt sätt.

Soldoktorn är bortsett från det tillsammans med den otroligt populära och folkkära tv-profilen Lotta Engberg. Duon har synts ihop flitigt och efter att säsongen "Lotta på Liseberg" tagit slut så åkte duon på en välförtjänt semester.

Men faktum är att Soldoktorn har en tv-karriär som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Närmare bestämt till 2003. Då medverkade han nämligen i Robinson. En annan som också var på plats och tävlade var Robinson-robban, alltså Robban Andersson.

Annons

Robinson-robbans känga till Soldoktorn: "Åkte ut direkt"

Trots att det nästan ha gått 20 (!) år så verkar Robban Andersson fortfarande tänka på Soldoktorn. Han menar att Mikael Sundström inte gjorde några större avtryck.

– Det sjuka med doktor Mikael är att han var ju med 2003, super-Robinson. Men jag märkte knappt att han var med. Han var så jävla lågmäld. Sen bara wow så kommer han och dominerar som Soldoktorn. Man va, det här är inte samma kille som jag mötte där? Han är mycket mer utåtriktad än den blyga killen som han var då, säger Robinson-Robban till Hänt.

Robinson-Robban utvecklar sedan sina tankar och väljer att skicka en liten pik:

– Och andra sidan så blev han inte så jävla långvarig. Han kom in och åkte ut direkt. Han var kass på det sociala spelet om vi säger så. Vi röstade ut honom så fort det gick. Jag tror att Mikael hade klarat sig bättre idag. Han kom in lite fel och allierad sig med fel personer. Är man inte i den starka pakten så sitter man löst.

Skämtsamt eller inte. Det var en känga om inte annat! Men Mikael "Soldoktorn" Sandström dröjde inte med sitt svar:

”Jag ler med hela ansiktet. Jag gillar Robban, men vad gäller det sociala spelet skulle nog lite självkritik vara klädsamt. Jag var ju kvar längre än han”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Annons