Runars ord om brutna förlovningen med Tilde de Paula: "Dumpad"

28 dec, 2022, 09:30 
Runar Sögaard, Tilde de Paula

Runar Sögaard avslöjar den okända detaljen om relationen med Tilde de Paula.

Annons
Hör Carolas ärliga ord om äktenskapet med Runar: ”Lurade mig själv”
Hör Carolas ärliga ord om äktenskapet med Runar: ”Lurade mig själv”

Runar Sögaard, 53, har på senare tid varit i ropet efter att historier från fängelse offentliggjorts.

Runar släpps snart ut till friheten. Idag är han frånskild med näringsförbud och ett sex miljoner kronor högt skuldberg, det skriver Expressen.

I boken, som släpptes 2020, tar Runar upp gamla händelser och relationer som aldrig tidigare talats om.

Före detta predikanten är framförallt känd för sitt äktenskap med Carola Häggkvist. Tillsammans fick de sonen Amadeus Sögaard, 24, som idag är känd som fotbollspelare och artist. Äktenskapet tog slut och paret separerade år 2000.

Efter den omtalade skilsmässan kopplades norrmannen ihop med andra kändiskvinnor, som den välkända TV4–profilen Tilde de Paula.

Annons

Tilde de Paula Eby är i fokus i Runars bok ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem”.

Det är tidigare känt att de två träffades under början av 2000–talet. I boken skriver Runar mer om profilernas relation. Han avslöjar att han friade till TV4–programledaren 2007.

— Det är några år sedan nu. Det var en fantastisk tjej och vi var ihop ett bra tag. Vi förlovade vi oss och sedan bröts den. Jag berättar även om den resan. Det var första gången i mitt liv som jag hade blivit dumpad och det var ingenting som var kul så klart. Men livet går alltid vidare och lever lyckligt och jag är lycklig i dag så det har löst sig väldigt bra, har Runar Sögaard sagt till Aftonbladet.

Tilde de Paula: "Trött på den frågan och spekulationerna"

Tilde de Paula vill å andra sidan inte prata om det faktum att det ska ha funnits någon relation. Hon medger däremot att de känt varandra i många år.

— Nej. Ärligt talat så är jag rätt trött på den frågan och spekulationerna. Vi är vänner. Nu är det i och för sig evigheter sedan vi pratades vid, men vi har känt varandra i nästan sex år, sa hon till Aftonbladet 2007.

Annons

Runar om sin historia: Klar med mediernas tolkning

Efter år av att vara omskriven vill Runar ta tillbaka sin egna historia med boken. Han menar att det är viktigt att berätta om sanningen, även om det kräver att han lämnar ut sig en del.

– Jag ville presentera sanningen och verkligheten och låta och låta läsarna få bilden av mig med mina ord, tankar och känslor. Därför blev boken väldigt personlig som också är utelämnande i mångt och mycket. Det är sådana risker och chansningar man får ta, konstaterar han.

Foto: TT

Annons