Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Runars ord om brutna förlovningen med Tilde de Paula: "Dumpad"

Runar Sögaard, Tilde de Paula

Foto: TT

Runar Sögaard avslöjar den okända detaljer om relationen med Tilde de Paula.

Hör Carolas ärliga ord om äktenskapet med Runar: ”Lurade mig själv”
0:59

Efter reklamen: Hör Carolas ärliga ord om äktenskapet med Runar: ”Lurade mig själv”

(0:59)

Slå på ljud

Runar Sögaard, 53, har på senare tid varit i ropet efter att historier från fängelse offentliggjorts.

Runar släpps snart ut från fängelset. Idag är han frånskild med näringsförbud och ett sex miljoner kronor högt skuldberg, det skriver Expressen.

I boken, som släpptes 2020, tar den omdiskuterade profilen upp gamla händelser och relationer som aldrig tidigare talats om.

Runar är framförallt känd för sitt äktenskap med Carola Häggkvist. Tillsammans fick de sonen Amadeus Sögaard, 24, som idag är känd som fotbollspelare och artist. Äktenskapet tog slut och paret separerade år 2000.

Efter den omtalade skilsmässan kopplades norrmannen ihop med andra kändiskvinnor, som den välkända TV4–profil Tilde de Paula.

Tilde de Paula Eby är i fokus i Runars omdiskuterade bok. Det är tidigare känt att paret träffades under början av 2000–talet. I boken skriver Runar mer om profilernas relation.

Han avslöjar att han friade till TV4–programledaren 2007.

— Det är några år sedan nu. Det var en fantastisk tjej och vi var ihop ett bra tag. Vi förlovade vi oss och sedan bröts den. Jag berättar även om den resan. Det var första gången i mitt liv som jag hade blivit dumpad och det var ingenting som var kul så klart. Men livet går alltid vidare och lever lyckligt och jag är lycklig i dag så det har löst sig väldigt bra, har Runar Sögaard sagt till Aftonbladet.

Tilde de Paula: "Trött på den frågan och spekulationerna"

Tilde de Paula vill å andra sidan inte prata om det faktum att det ska ha funnits någon relation. Hon medger däremot att de två känt varandra i många år, 2007.

— Nej. Ärligt talat så är jag rätt trött på den frågan och spekulationerna. Vi är vänner. Nu är det i och för sig evigheter sedan vi pratades vid, men vi har känt varandra i nästan sex år, sa hon då till Aftonbladet.

Runar om sin historia: Trött på mediernas tolkning

Efter år av att vara omskriven vill Runar ta tillbaka sin historia med boken. Han menar att det är viktigt att berätta om sanningen, även om det kräver att han lämnar ut sig en del.

– Jag ville presentera sanningen och verkligheten och låta och låta läsarna få bilden av mig med mina ord, tankar och känslor. Därför blev boken väldigt personlig som också är utelämnande i mångt och mycket. Det är sådana risker och chansningar man får ta.

Pernillas diss mot Tilde strax före direktsändning – dök aldrig upp

Foto: TT