Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så många miljoner har TV4 - Karl Fredrik

09 jul, 2022, 14:00 
Karl Fredrik har tjänat många miljoner på TV4-programmet.

Snacka om att det blev en storslagen ökning!

Annons
TV: Kungens stora oro för TV4-profilen Karl Fredrik GustafssonBrand logo
TV: Kungens stora oro för TV4-profilen Karl Fredrik Gustafsson

Karl Fredrik Gustavsson, 35, gjorde snabbt succé med sitt TV-program "Karl Fredrik på Österlen" 2019 och har underhållit tv-tittarna under en tuff pandemitid. Han har med sitt trygga livsstilsprogram gett oss värdefulla tips med sina goda trägårdsmästeri- och floristkunskaper.

Det hårda jobbet har verkligen lönat sig. Nyligen blev det klart att vinsten av marknadsföring och publicitet genom TV-programmet har varit stor för Karl Fredriks egna företag Eklaholm AB.

När Expressen frågar Karl Fredrik om ökningen från cirka 10 till hela 23 miljoner i omsättning så ger han ett utförligt och ödmjukt svar.

– Folk vill besöka oss, och det innebär mer försäljning. Sen har vi utvecklat vårt företag, återinvesterat, byggt ut och knutit bra kollegor till oss, berättar han för tidningen.

Annons

Pandemin påverkade - Karl Fredrik berättar

Han tror sig veta anledningen till uppsvinget...

– Under pandemin var det också många som köpte fritidshus, byggde verandor, altaner, växthus, och uthus, anlade pallkragar och grönsaksland eller bara inredde sina hem. Vi tillhör en bransch som har gått bra, fortsätter Karl Fredrik till Expressen.

Det är såklart svårt att veta hur mycket av företagets omsättning som floristen faktiskt tar ut från företaget och lever på.

Ett bröllop väntar

Vilken tur att företaget går så bra. Karl Fredrik kunde även dela med sig till Expressen att ett bröllop mellan han och blivande maken Petter Kjellén, 40, sker i framtiden - men om ett rätt bra tag.

– Vi tänker att det är härligt att vara förlovade några år, och att det nog inte blir bröllop förrän 2024.

Så härligt, så länge kan Karl Fredrik njuta av framgångarna!

Foto: TT, Instagram

Annons