Så mycket kostar TV4-profilernas lägenhet – hisnande summan!

30 jul, 2022, 16:45 
AvSimon Holm Stålhand

Inte dåligt alls!

Annons

TV4-profilen Anders Pihlblad, 54, är en av Sveriges mest uppskattade programledare. Vi ser honom ofta i Nyhetsmorgon, tillsammans med sina underbara kollegor. Anders Pihlblad har mer än sin karriär att tacka TV4 för, det var nämligen som bekant här han träffade sin nuvarande make Henrik Alsterdal, 42 som har jobbat på TV4 i över 19 år. Han har bland annat varit nyhetsankare och numera är han en av programledarna i Efter fem.

Romansen som började vid kaffemaskinerna på jobbet, har lett till två barn och nästan 15 år tillsammans, varav tio i äktenskap.Att de har barn kanske inte många vet om, och det är inte helt konstigt. Paret har nämligen tagit ett beslut att inte visa upp sina två barn på sociala medier.

– När de bli så pass stora att de själva kan bestämma sådant och förstå vad det innebär så kan vi nog vara öppna för det. Men jag tycker de ska få möjligheten att vara privata och utveckla sina egna personligheter utan att vara någons son eller dotter. Så tänker vi och vi tycker det känns jättebra. Men jag har all respekt för folk som resonerar på andra sätt, säger Anders Pihlblad till Hänt.

Annons

Så mycket kostar profilernas lägenhet

Deras framgångar inom karriären syns givetvis på deras lönekonton. Enligt en uppgifter från Skatteverket, som nyheter24 har tagit del av så tjänar Henrik Alsterdal runt 50 000 kronor i månaden medan Anders Pihlblad tjänar cirka 65 500 kronor.

Det betyder också att de kan bo flott. Deras gemensamma lägenhet i centrala Stockholm uppges vara värderad till hela 8 220 000 kronor. Inte så pjåkigt!

Annons